Tweede paasdag (maandag 1 april) zijn we gesloten. Vrolijk Pasen!

Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 12 April 2023

    Vrijstaande baden: Luxe en comfort voor jouw badkamer

    Een vrijstaand bad is een echte eyecatcher in jouw badkamer en creëert een gevoel van luxe en comfort. Het is een perfecte keuze voor mensen die van ontspanning en rust houden. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van vrijstaande baden en het assortiment dat onze winkel biedt.

    Materialen en afwerkingen

    Een groot deel van ons assortiment vrijstaande baden is gemaakt van Solid Surface, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, gladde oppervlak en moderne uitstraling. De baden zijn verkrijgbaar in zowel wit als zwart en met een matte of glanzende afwerking. Hierdoor heb je volop keuze om het bad te vinden dat het beste past bij jouw persoonlijke stijl.

    Vormen en maten

    Onze vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder rechthoekig, ovaal en rond. Zo is er voor elke badkamer en smaak een geschikt bad te vinden. De afmetingen variëren van compacte modellen tot ruime baden waarin je heerlijk kunt ontspannen. Neem gerust een kijkje onder de categorie bad om ons volledige assortiment te bekijken.

    Showroom

    Wil je de vrijstaande baden liever in het echt bekijken? Dat kan! In onze showroom hebben we een selectie van ons aanbod staan. Zo kun je zelf ervaren hoe de baden eruitzien en welke afmetingen en vormen het beste bij jouw badkamer passen. Wij staan altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

    Voordelen van een vrijstaand bad

    Een vrijstaand bad biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een echte blikvanger en zorgt het voor een luxe uitstraling in jouw badkamer. Daarnaast geeft het je meer vrijheid bij het indelen van je badkamer, omdat je niet afhankelijk bent van de locatie van leidingen en afvoeren. Daarnaast is een vrijstaand bad ideaal om volop te genieten van een welverdiend relax momentje. Een echte aanrader voor klanten die er ruimte voor hebben!

    Kies jij voor een vrijstaand bad?

    Een vrijstaand bad is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar luxe en comfort in hun badkamer. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan baden in verschillende vormen, afmetingen en afwerkingen. Zo kun je altijd het bad vinden dat perfect bij jouw stijl en badkamer past. Wil je de baden liever in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom en laat je inspireren door ons aanbod en deskundig advies van onze medewerkers.

    Recente artikelen

    Manage cookies