Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 40 cm

  Een wastafel 40 cm kun je gebruiken als fontein maar je kunt het ook gewoon gebruiken als een wastafel in de badkamer. Een wastafel 40 cm is in allerlei kleuren, stijlen en vormen te leveren binnen ons assortiment. Wij hebben een ruim aanbod die je online kunt bekijken, maar we beschikken ook over een showroom waar je een deel van ons assortiment k Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  31 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC147 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC148 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC115 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €145,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC115 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €195,-

  Een wastafel 40 cm kun je gebruiken als fontein maar je kunt het ook gewoon gebruiken als een wastafel in de badkamer. Een wastafel 40 cm is in allerlei kleuren, stijlen en vormen te leveren binnen ons assortiment. Wij hebben een ruim aanbod die je online kunt bekijken, maar we beschikken ook over een showroom waar je een deel van ons assortiment kunt komen bekijken. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Hoe ga jij binnenkort een wastafel 40 cm bij ons bestellen?

  Wastafel 40 cm bestel je op Sanitair33

  Bestel jij een wastafel 40 cm online via onze webwinkel? Wij hebben een ruim aanbod van de wastafel 40 cm die leverbaar is in allerlei kleuren, stijlen en vormen. Wanneer je een wastafel 40 cm wilt gaan toepassen in je badkamer, raden we wel aan om eventueel een kolomkast mee te bestellen zodat de ruimte een stuk gevuld is. Ook kun je een deel van de wastafels 40 cm gebruiken als een opbouw waskom of opbouw wastafel. Stel je hebt een wastafelblad van 120/140 centimeter, dan zijn twee wastafels van 40 centimeter ideaal voor zo’n wastafelblad. Wel is het van belang dat je kiest voor een opbouw wastafel. Kies je voor een standaard wastafel, dan kun je deze niet los op een wastafelblad plaatsen.

  Compleet veilig online bestellen

  Een wastafel 40 cm of ander sanitair binnen ons assortiment bestel je veilig en snel online via onze webwinkel. Al onze webwinkels zijn beveiligd met de juiste SSL-verbinding zodat je compleet veilig online een betaling kunt uitvoeren. Vanaf 2018 is het door google en webbrowsers verplicht om je webwinkel met SSL te verbinden. Doe je dit niet, dan wordt er in het adresbalk duidelijk omschreven dat een webwinkel niet veilig is. Wij raden je aan om nooit een bestelling te plaatsen bij een webwinkel die niet voorzien is van de juiste certificaten. Dit kan voor onnodige lastige situatie zorgen die niemand wilt. Bekijk ons aanbod en bestel compleet veilig jouw nieuwe wastafel 40 cm, wastafel 30 cmwastafel 50 cm, wastafel 60 cm, wastafel 70 cm of ander sanitair online!

  Manage cookies