Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Badkamermeubel 140 cm

  De badkamermeubel 140 cm is een van de breedste badkamermeubels die wij aanbieden in ons aanbod. De badkamermeubel 140 cm kun je bij ons bestellen met een of twee wasbakken. De badkamermeubel 140 cm is ideaal voor degene met een grote badkamer. Bij het binnenhalen van je badkamermeubel 140 cm ben je verzekerd van een product die direct opvalt in je Toon meer

  Badkamermeubel serie

  Kleur

  Materiaal

  6 Producten
  Wastafel Set LP4514 Solid Surface 140 centimeter
  Leverbaar
  €1.495,-
  Badkamermeubel Solid Surface Milano 140 centimeter
  Leverbaar
  €999,-
  Badkamermeubel Mailand 140 centimeter

  Badkamermeubel Mailand 140 centimeter

  De badkamermeubel Mailand van StoneArt wordt gel...
  Leverbaar
  €1.149,-

  De badkamermeubel 140 cm is een van de breedste badkamermeubels die wij aanbieden in ons aanbod. De badkamermeubel 140 cm kun je bij ons bestellen met een of twee wasbakken. De badkamermeubel 140 cm is ideaal voor degene met een grote badkamer. Bij het binnenhalen van je badkamermeubel 140 cm ben je verzekerd van een product die direct opvalt in je badkamer. Zorg er dus voor dat je de juiste sanitair eromheen hebt zodat alles zo goed mogelijk bij elkaar past.

  Nooit meer wachten met een badkamermeubel 140 cm!

  Wanneer je een badkamermeubel 140 cm aanschaft, hoef je nooit meer te wachten tot een ander klaar is in de badkamer. Je kunt namelijk deze badkamermeubel aanschaffen met twee wastafels of waskommen. Zo kun je met z’n tweeën direct ‘s morgens fris beginnen met de dag. Wanneer je een badkamermeubel 140 cm graag met een wastafel wilt gebruiken, is dit uiteraard ook mogelijk. De badkamermeubel 140 cm wordt geleverd met een wastafelblad dus je kunt er zelf voor kiezen hoeveel badkamermeubels jij wilt gaan toepassen. Heb je vragen of opmerkingen? Contacteer onze klantenservice, zij helpen je graag. Tip: Bekijk ook de bredere badkamermeubels zoals de badkamermeubel 150 cm of badkamermeubel 160 cm.

  Stel al je vragen online

  Heb je vragen over de badkamermeubel 140 cm of ander sanitair? Dan kun je ervoor kiezen om al je vragen online te stellen. Zelf hebben wij een FAQ (Veelgestelde vragen) waar we je antwoord geven op een aantal vragen. Maar voor specifieke vragen over een product kun je ook de ‘aanvullende informatie’ bekijken. Hier staan het materiaal, het merk, alle afmetingen en nog veel meer andere informatie over onze badkamermeubels. Ook kun je uiteraard er voor kiezen om persoonlijk met ons contact op te nemen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Weet jij al welke badkamermeubel 140 cm jij gaat bestellen? Twijfel niet langer en bekijk ons compleet aanbod en kom tot een conclusie!

  Manage cookies