Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Waskommen

  De waskom wordt steeds populairder in Nederland. Dat snappen wij bij Sanitair33 wel! De waskommen hebben een trendy look die je vaak bij een vierkante wastafel niet ziet. Wanneer je zoekt naar een waskom heb je bij ons ruim keuze. Je kunt kiezen voor een waskom ovaal of een ronde waskom in diverse kleuren en nog veel meer types en soorten waskommen Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  34 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC147 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC148 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-

  De waskom wordt steeds populairder in Nederland. Dat snappen wij bij Sanitair33 wel! De waskommen hebben een trendy look die je vaak bij een vierkante wastafel niet ziet. Wanneer je zoekt naar een waskom heb je bij ons ruim keuze. Je kunt kiezen voor een waskom ovaal of een ronde waskom in diverse kleuren en nog veel meer types en soorten waskommen. Bekijk het aanbod direct hierboven!

  Waskommen in 20 verschillende kleuren, waaronder mat goud en antraciet!

  Wanneer je zoekt naar een unieke waskom, kun je eigenlijk maar bij een iemand terecht, en dat is bij ons. Wij hebben een uitgebreid aanbod van waskommen met verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een waskom Lucca glans goud of bijvoorbeeld voor een Roma mat bruin. Naast de verschillende kleuren hebben we ook waskommen in diverse stijlen en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een afvoerplug op kleur of een waskom met een schelp vorm. Er is voor iemand wel wat dus twijfel niet en kies voor een waskom die bij jou past in het assortiment van Sanitair33.nl

  Je waskom onder rembours bestellen

  Een waskom gezien die je wel bevalt maar wil je liever veilig betalen door middel van rembours betaling? Dan kan geheel gratis bij ons! Bij het bestellen van je waskom moet je even op het kopje onder rembours klikken. Wanneer je de bestelling onder rembours hebt gekozen, krijg je van onze een nieuwe factuur toegestuurd met daarin de aanbetaling in verwerkt. Omdat het enigszins om maatwerk producten gaat moeten wij van te voren een aanbetaling ontvangen voor producten die worden geproduceerd en levering die worden ingepland. Wanneer je aanbetaling is voldaan wordt je bestelling verwerkt en kun je jouw restant bedrag bij de chauffeur voldoen.

  Grote oplage sanitair nodig? Vraag om een offerte!

  Heb jij een grotere oplage sanitair nodig waaronder waskommen en andere producten? Vraag dan om een offerte. Wij stellen graag een offerte voor je op met een speciale kwantum korting toegepast. Bij een product kun je ook aan de rechterkant onder ‘onze service’ kiezen voor grote oplage. Daar doe je een prijsofferte aanvraag die je vervolgens vrijblijvend krijgt toegestuurd. Naast dat kun je er ook voor kiezen om langs te komen in onze showroom waar we graag een offerte voor je opstellen. Kwantumkorting geldt niet alleen voor de waskom maar ook voor toiletten, urinoirs en andere sanitair kun je gewoon bij ons terecht.

  Manage cookies