Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Witte wastafels

  Naast ons aanbod van diverse gekleurde wastafels vind je ook gewoon de witte wastafel bij ons. Wanneer je kijkt naar de witte wastafels in ons assortiment zul je zien dat we diverse varianten en merken aanbieden. Wanneer je een witte opbouw wastafel of een zwevende witte wastafel wilt, bij ons is het allemaal te verkrijgen. Bekijk ons aanbod van de Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  46 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC147 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC148 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC150 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC151 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC153 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €195,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC154 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €195,-

  Naast ons aanbod van diverse gekleurde wastafels vind je ook gewoon de witte wastafel bij ons. Wanneer je kijkt naar de witte wastafels in ons assortiment zul je zien dat we diverse varianten en merken aanbieden. Wanneer je een witte opbouw wastafel of een zwevende witte wastafel wilt, bij ons is het allemaal te verkrijgen. Bekijk ons aanbod van de witte wastafels hierboven en kies de witte wastafel voor jou situatie.

  Een witte wastafel in mat of glans

  Zelfs de wastafels wit zijn bij ons uniek! Zo kun je binnen ons assortiment de keuze maken of je jouw wastafel wit in mat of glans wilt. Dit geld uitsluitend bij onze Bocchi witte wasbakken. Bocchi is een uniek sanitairmerk die diverse kleuren en afwerkingen aanbied. Zo heb je naast de witte wasbakken ook antraciete, zwarte, grijze, paarse, gele etc. wastafels. Een witte opbouw wasatafel in  de kleur mat wordt het meest toegepast van het merk Bocchi. Heb je nog enige vragen omtrent het toepassen van een witte wastafel of andere wastafels? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen wij helpen je graag.

  Grotere oplage? Vraag om een offerte!

  Heb je een grotere oplage nodig van de witte wastafel? Dan is het verstandig om een offerte aan te vragen. Zo kun je een aantrekkelijke kwantumkorting ontvangen bij een grotere oplage. Twijfel je over de mogelijkheden of wil je een totaalplaatje van wat je verbouwing gaat kosten? Dan kun je natuurlijk ook even om een offerte vragen. Wij stellen graag een offerte voor je samen omtrent de witte wastafels en andere sanitair die jij wilt gaan toepassen. Tip: Bekijk ook eens onze witte toiletten van Bocchi die ook ideaal samen gaan met de witte wastafels in ons assortiment!

  Manage cookies