Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Badkamermeubel 50 cm

  Wil jij een badkamermeubel 50 cm gaan bestellen? Doe dit dan het snelst en eenvoudigst online via onze webwinkel. De badkamermeubel 50 cm is een badkamermeubel die aan de kleinere kant is en daarom ook ideaal is te gebruiken in de kleinere badkamers. Wanneer deze breedte bij jou in de smaak valt kun je deze direct online bij ons gaan bestellen. De Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  3 Producten
  Fonteinmeubel Small 50 Mat Antraciet

  Fonteinmeubel Small 50 Mat Antraciet

  De fonteinmeubel Small van SaniSolid wordt gelev...
  Leverbaar
  €399,-
  Fonteinmeubel Small 50 Mat Taupe

  Fonteinmeubel Small 50 Mat Taupe

  De fonteinmeubel Small van SaniSolid wordt gelev...
  Leverbaar
  €399,-
  Fonteinmeubel Small 50 Mat Wit

  Fonteinmeubel Small 50 Mat Wit

  De fonteinmeubel Small van SaniSolid wordt gelev...
  Leverbaar
  €399,-

  Wil jij een badkamermeubel 50 cm gaan bestellen? Doe dit dan het snelst en eenvoudigst online via onze webwinkel. De badkamermeubel 50 cm is een badkamermeubel die aan de kleinere kant is en daarom ook ideaal is te gebruiken in de kleinere badkamers. Wanneer deze breedte bij jou in de smaak valt kun je deze direct online bij ons gaan bestellen. De badkamermeubel 50 cm is erg eenvoudig te bestellen. Kies een gewenste kleur, stop deze in je winkelmand en reken het af! Binnen enkele minuten heb je jouw badkamermeubel 50 cm naar wens samengesteld.

  Badkamermeubel 50 cm monteren

  Een badkamermeubel 50 cm is erg eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je deze badkamermeubel bij ons besteld, kun je deze d.m.v. onze montagehandleiding binnen een mum van tijd ophangen. Ook leveren wij altijd met onze badkamermeubels de benodigde bevestigingsmaterialen mee. Kom je er niet helemaal uit? Geen paniek! Onze klantenservice heeft dagelijks met onze sanitair artikelen te maken en kunnen je dus direct te woord staan en je helpen met het installeren van jouw badkamermeubel 50 cm. Neem gerust telefonisch, per e-mail of live chat contact op met ons, wij helpen je graag verder.

  Verschillende kleuren

  De badkamermeubel 50 cm is bij ons in verschillende kleuren leverbaar. De witte badkamermeubels zijn uiteraard de meest toegepaste badmeubels, echter begint dit steeds meer af te nemen en wordt de badkamermeubel antraciet en zwart steeds populairder. Welke kleur je ook besluit te kiezen, wij kunnen het allemaal aan je leveren. Wil je liever een badkamermeubel in een andere breedte, dan kun je ook kiezen voor een badkamermeubel 60 cm (zie ook badmeubel 60 cm), badkamermeubel 80 cm, badkamermeubel 90 cmbadkamermeubel 100 cm en nog veel meer andere afmetingen. Weet jij al welke badkamermeubels jij gaat bestellen? Bekijk snel al onze badkamermeubel afmetingen en kies er een naar keuze uit.

  Manage cookies