Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Solid Surface waskommen

  De Solid Surface waskom is een uniek product. Wij bij Sanitair33.nl zijn vooral gefocust op uniek sanitair, dus de Solid Surface waskom past daar perfect in het rijtje. De Solid Surface waskom verrijkt je badkamer en zorgt voor moderne uitstraling. De Solid Surface waskom is ideaal te verwerken met een Solid Surface wastafelblad. Ben jij benieuwd n Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  34 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC147 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC148 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-

  De Solid Surface waskom is een uniek product. Wij bij Sanitair33.nl zijn vooral gefocust op uniek sanitair, dus de Solid Surface waskom past daar perfect in het rijtje. De Solid Surface waskom verrijkt je badkamer en zorgt voor moderne uitstraling. De Solid Surface waskom is ideaal te verwerken met een Solid Surface wastafelblad. Ben jij benieuwd naar ons aanbod van de Solid Surface waskommen? Bekijk deze direct hierboven en kies een gewenste waskom!

  Solid Surface waskom combineren

  Naast de Solid Surface waskom, kun je bij ons ook terecht voor een ruim aanbod van verschillende andere Solid Surface sanitair. Wanneer je Solid Surface combineert met andere Solid Surface sanitair, zorg je voor een optimaal eindresultaat. Wij bieden o.a. ook: Solid Surface toiletten, Solid Surface wastafels, Solid Surface baden en Solid Surface badkamermeubels. De mogelijkheden zijn eindeloos als je er voor kiest om Solid Surface te bestellen bij Sanitair33.nl. Ons aanbod bestaat alleen uit A-kwaliteit sanitair. Wij bieden op ons Solid Surface sanitair ca. 5-10 jaar garantie en daarnaast kun je altijd uitgaan van een scherpe prijs. Weet jij al welke Solid Surface waskom jij gaat bestellen bij ons?

  De voordelen

  Iedereen vraagt zich af hoe Solid Surface zo’n populaire, trendy sanitair product is geworden. Dit heeft een aantal redenen. Als eerst is een Solid Surface waskom (en alle andere Solid Surface sanitair) enorm hygiënisch, sterk en stootbestendig. Solid Surface is zo sterk dat het tientallen jaren meegaat en hierdoor kan het ook erg dun worden verwerkt, wat ervoor zorgt dat het een moderne look heeft. Een andere voordeel is dat het enorm onderhoudsvriendelijk is. Alles is mega eenvoudig weg te poetsen en ontstaat er een kras? Dan is het erg eenvoudig op te schuren. De Solid Surface waskom is een verstandige keuze wanneer je jouw badkamer gaat renoveren. Wij raden je zeker aan om onze collectie te bekijken en te overwegen om een Solid Surface waskom te bestellen.

  Manage cookies