Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Infrarood sauna

  Zoek jij naar een infrarood sauna? Kijk dan niet verder en bekijk onze infrarood sauna’s! Wij bieden verschillende modellen infrarood sauna’s aan i.c.m. een saunakachel. De infrarood sauna’s in ons aanbod zijn allemaal van topkwaliteit populierenhout, worden geleverd met een Harvia saunakachel en twee individuele regelbare infrarood volspectr Toon meer

  4 Producten
  Sauna AWT E1202 met infrarood

  Sauna AWT E1202 met infrarood

  De AWT E1202 IR sauna wordt geleverd met een 9 k...
  Leverbaar
  €7.149,-
  Sauna AWT E1205 met infrarood

  Sauna AWT E1205 met infrarood

  De AWT E1205 infrarood sauna wordt geleverd met ...
  Leverbaar
  €6.549,-
  Sauna AWT E1203 met infrarood

  Sauna AWT E1203 met infrarood

  De AWT E1203 IR sauna wordt geleverd met een Har...
  Leverbaar
  €4.599,-
  Sauna AWT E1201 met infrarood

  Sauna AWT E1201 met infrarood

  De AWT E1201 infrarood sauna wordt geleverd met ...
  Leverbaar
  €7.199,-

  Zoek jij naar een infrarood sauna? Kijk dan niet verder en bekijk onze infrarood sauna’s! Wij bieden verschillende modellen infrarood sauna’s aan i.c.m. een saunakachel. De infrarood sauna’s in ons aanbod zijn allemaal van topkwaliteit populierenhout, worden geleverd met een Harvia saunakachel en twee individuele regelbare infrarood volspectrumlampen met beide 350W voor de dieptewarmte (Sentiotec). Ga jij een sauna kopen voor jouw woning op Sanitair33.nl? Naast de scherpste prijs krijg je ook een A-kwaliteit infrarood sauna!

  Waarom een infrarood sauna?

  Een infrarood sauna is ideaal omdat de stralers infrarood stralingswarmte afgeven die direct worden opgenomen door het lichaam en minder de saunacabine beïnvloeden. Je kunt het vergelijken met als iemand in de zon zit, je lichaam wordt sneller warmer dan de kamertemperatuur stijgt. Een infrarood sauna wordt ook wel een droge sauna genoemd. De sauna in badkamer wordt verwarmd door infrarood warmte, in tegenstelling tot een (standaard) Finse sauna die warm wordt door de hete lucht die van een saunakachel komt. Infrarood stralen hebben een gunstiger effect voor spier- en gewrichtspijn. Met onze combinatie sauna’s van saunakachel en infrarood kun je de voordelen van beide sauna’s ervaren. 

  Sauna infrarood in verschillende formaten!

  Een sauna infrarood is bij ons te verkrijgen in verschillende formaten. Wanneer je minder ruimte hebt, kun je kiezen voor de kleinere sauna’s, terwijl je bij voldoende ruimte kunt kiezen voor onze grote sauna’s. Verder kun je ook kiezen voor verschillende vormen en verdelingen. Wanneer je nog niet echt hebt nagedacht over hoe en waar je de infrarood sauna wilt gaan toepassen, raden we je aan om contact met ons op te zoeken. Wij adviseren en informeren je graag over wat de beste keuze is voor jouw situatie. Een infrarood sauna bestel je niet iedere dag en je wilt natuurlijk dan ook de beste keuze maken!

  Infrarood sauna thuis?

  Een infrarood sauna thuis? Het kan gewoon! De infrarood sauna van ons is gewoon binnen in je woning toe te passen. Je hoeft niet meer naar wellness resorts om compleet tot rust te komen en je spieren te herstellen. Met onze goedkoopste sauna’s geniet je thuis van dezelfde voordelen. Daarlangs bespaar je al die kosten voor de trips naar de wellness resort waardoor je jouw infrarood sauna nog wellicht kunt terugverdienen! Ook belangrijk: Je hebt garantie op je sauna’s online en er wordt ook service aangeboden door de fabrikant (AWT) zodat je zolang en veilig mogelijk kunt genieten van de sauna! Tip: Wil jij een buitensauna kopen? Bekijk dan ook eens onze buitensauna's! Ideaal voor in de tuin om optimaal te genieten.

  Manage cookies