Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Solid Surface fontein

  Een Solid Surface fontein bestel je via de webwinkel van Sanitair33.nl. Wij bieden een ruim aanbod van topkwaliteit Solid Surface sanitair waaronder de Solid Surface fontein. Onze Solid Surface fonteinen worden goedkoop aangeboden en daarlangs is het ook nog eens topkwaliteit mineraal gegoten materiaal. Je bent de beste kwaliteit en de scherpste pr Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  2 Producten
  StoneArt LP101 Solid Fontein met Handdoekrek
  Leverbaar
  €199,95
  Hoekfontein Solid Surface BN350

  Hoekfontein Solid Surface BN350

  De hoekfontein BN350 is van solid surface en hee...
  Leverbaar
  €349,-

  Een Solid Surface fontein bestel je via de webwinkel van Sanitair33.nl. Wij bieden een ruim aanbod van topkwaliteit Solid Surface sanitair waaronder de Solid Surface fontein. Onze Solid Surface fonteinen worden goedkoop aangeboden en daarlangs is het ook nog eens topkwaliteit mineraal gegoten materiaal. Je bent de beste kwaliteit en de scherpste prijzen gegarandeerd. Kom eens ons aanbod van de Solid Surface fontein en andere Solid Surface bekijken in onze showroom te Venlo.

  Waarom een Solid Surface fontein?

  Een Solid Surface fontein is de beste keuze voor kleine ruimtes zoals een toilet. De Solid Surface fontein is erg hygiënisch omdat het materiaal geen poriën heeft en zodoende geen vuiligheid vasthoudt. Wanneer je een Solid Surface fontein online besteld kun je bij ons ook nog eens kiezen voor een Solid Surface fontein met een handdoek rek. Zo bespaar je een hoop ruimte in de kleine ruimtes, waar je uiteraard de meeste ruimte wilt besparen. Verder is een Solid Surface fontein ook een ware toevoeging dankzij de strakke en prachtige design. Bekijk de Solid Surface fontein en je ziet direct het verschil. Solid Surface is erg strak en glad, geen sinaasappelhuid net zoals bij een keramische fontein of keramische wastafel.

  Kom ons aanbod in het echt bekijken

  Wanneer je een Solid Surface fontein of ons overig Solid Surface zoals een Solid Surface bad, Solid Surface wastafel, Solid Surface badkamermeubel etc. in het echt wilt bekijken, kun je ervoor kiezen om onze showroom te bezoeken. In Venlo hebben we een greep uit ons assortiment tentoongesteld die je kunt bekijken. In onze showroom kunnen we je ook verder informeren en adviseren. Persoonlijk contact is toch anders dan achter een computerscherm of telefoon. Je kunt langskomen in onze showroom zonder een afspraak te maken. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste sanitair, wacht dus niet langer en kom langs om een Solid Surface fontein of andere sanitair te bekijken!

  Manage cookies