Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Badkamermeubel afmetingen

  Badkamermeubel afmetingen

  Wil je naast de breedte ook de diepte van een badkamermeubel weten? Dan kun je alle badkamermeubel afmetingen bekijken in de technische tekening van een specifieke badmeubel. Wanneer je op een van onze producten klikt en naar de tekening gaat, kun je naast de breedte en diepte, ook alle andere afmetingen zoals hoogte onderkast etc. bekijken. Wanneer je zelf de badkamermeubel gaat monteren zijn de badkamermeubel afmetingen nog belangrijker. Voor het zelf monteren hebben we ook een handige montagehandleiding bij onze meubels. Ook kan dit handig zijn voor de loodgieter wanneer je zelf niet de montage verricht.  

  Wij adviseren je graag

  Heb je ons assortiment bekeken en kom je er niet uit met de badkamermeubel afmetingen of heb je simpelweg advies nodig? Twijfel dan geen moment om ons te contacteren. Onze klantenservice heeft verstand van zaken en helpt je dan ook graag met het vinden van de juiste badkamermeubel. Wanneer je op maat wilt worden geholpen, raden we je aan om langs te komen in onze showroom. Neem eventueel een plattegrond mee zodat we meteen kunnen kijken hoe je badkamer eruit ziet en hoe de verdeling moet zijn van jouw badkamer. Wanneer we het helemaal hebben uitgezocht, stellen we graag een offerte voor je op. Bezoek dus snel onze showroom!

  Manage cookies