Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Inbouwreservoirs toilet

  Een inbouwreservoir toilet past ideaal in een iedere badkamer. Op Sanitair33 bieden wij toilet inbouwreservoirs aan van hoogwaardige kwaliteit. De toilet inbouwreservoirs zijn te verkrijgen in diverse maten en soorten, waardoor deze op verschillende manieren toepasbaar zijn. Of je nu kiest voor om een toilet inbouwreservoir te plaatsen in een hoek, Toon meer

  2 Producten
  Geberit inbouwreservoir UP320 (exclusief drukpaneel)
  Leverbaar
  €229,-
  Geberit inbouwreservoir UP100 (exclusief drukpaneel)
  Leverbaar
  €189,-

  Een inbouwreservoir toilet past ideaal in een iedere badkamer. Op Sanitair33 bieden wij toilet inbouwreservoirs aan van hoogwaardige kwaliteit. De toilet inbouwreservoirs zijn te verkrijgen in diverse maten en soorten, waardoor deze op verschillende manieren toepasbaar zijn. Of je nu kiest voor om een toilet inbouwreservoir te plaatsen in een hoek, een waterbesparend model of je bent opzoek naar een wat meer excentrieke toilet inbouwreservoir, Sanitair33 heeft het allemaal voor je! Wat je specifieke wens ook is omtrent de plaatsing van een inbouwreservoir toilet, wij geven je ten alle tijde vrijblijvend advies op maat over al ons sanitair.

  Een inbouwreservoir toilet toepassen in jouw badkamer

  Een inbouwreservoir toepassen in jouw badkamer is ideaal als je badkamer niet al te groot is. Doordat het inbouwreservoir wordt verwerkt in je muur, bespaar je nogal ruimte in je badkamer die je kunt gebruiken om andere sanitair toe te passen om je badkamer een mooi geheel te maken. Combineer het inbouwreservoir met een wandtoilet en geniet van een optimaal eindresultaat. Wil je weten of jouw toilet te plaatsen is op een reservoir? Neem gewoonweg contact op met onze klantenservice, zij helpen en adviseren je graag omtrent deze vragen.

  Sanitair bekijken? Kom naar de showroom!

  Wanneer je sanitair in het echt wilt gaan bekijken dan raden we je aan om eens langs te komen in onze showroom. Daar hebben we diverse sanitair producten gepresenteerd die jij kunt toepassen in jouw badkamer. Let op, onze showroom is alleen bedoeld voor het bekijken van de producten. Onze magazijn is niet gevestigd bij onze showroom dus je kunt hier geen producten afhalen als je hier geen afspraak voor hebt gemaakt. Wil je jouw bestelling komen afhalen in onze showroom? Bespreek dit van tevoren met onze klantenservice dan zorgen wij ervoor dat je bestelling bij ons klaar staat.

  Manage cookies