Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Designradiator wit

  Een designradiator wit wordt vandaag de dag minder toegepast dan de designradiator zwart, designradiator chroom of designradiator antraciet. Dit betekent uiteraard niet dat deze minder mooi is, maar het is eenmaal zo dat men steeds vaker kiest voor donkere kleuren in de badkamer. Bij ons kun je verschillende designradiatoren in het wit verkrijgen. Toon meer

  Kleur

  3 Producten

  Een designradiator wit wordt vandaag de dag minder toegepast dan de designradiator zwart, designradiator chroom of designradiator antraciet. Dit betekent uiteraard niet dat deze minder mooi is, maar het is eenmaal zo dat men steeds vaker kiest voor donkere kleuren in de badkamer. Bij ons kun je verschillende designradiatoren in het wit verkrijgen. Een designradiator wit is bij ons leverbaar in diverse formaten en stijlen. De meest gekozen designradiator is de designradiator wit met horizontale stalen buizen. Weet jij al welke designradiator wit jou aanstaat? Bekijk snel ons aanbod.

  Designradiator wit ophangen

  Een designradiator wit, of welke kleur dan ook, is met bevestigingsmaterialen leverbaar. Zo is het erg eenvoudig om een designradiator op te hangen. Binnen no time is het opgehangen en kun je genieten van je nieuwe designradiator wit. Belangrijk is wel dat je van te voren oriënteert waar je jouw designradiator wit wilt gaat plaatsen. Plaats je het dicht bij de douche of bad of monteer je het liever bij een badkamermeubel zodat niets nat wordt op de designradiator? De mogelijkheden zijn eindeloos en het varieert dan ook natuurlijk per situatie en smaak. Wij raden je aan om van te voren goed hierover na te denken voordat je een designradiator wit gaat bestellen.

  Wanneer kies je voor een loodgieter

  Wanneer je een designradiator wit wilt gaan bestellen, is het natuurlijk zo dat je deze eenvoudig kunt gaan plaatsen. Omdat het een klus is wat zo is geklaard, kiest men er ook vaak voor om het zelf te doen. Ben je niet zo handig of ga jij meer dan een designradiator wit bestellen? Dan raden we je aan om te kiezen voor een loodgieter. Een loodgieter heeft verstand van zaken en hij kan je dan ook optimaal op maat adviseren en informeren over de juiste verwerkingswijze. Vooral wanneer je sanitair renovaties gaat verrichten met water toevoer of afvoer (wastafels, baden, douches)  raden we je aan om hier niet zelf mee aan de slag te gaan. Een badkamermeubel ophangen is nog wel vaak zelf te doen met montagehandleiding die je van ons krijgt geleverd.

  Manage cookies