Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Staande wastafels

  Een staande wastafel bestel je het voordeligst en snelst online via onze webwinkel. Wij hebben verschillende modellen staande wastafels die je bij ons kunt bestellen tegen mega scherpe prijzen. De staande wastafel kun je bij ons bestellen met vier poten, twee poten of één standaard. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij raden je altijd aan om ons Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  15 Producten
  Staande wastafel StoneArt LZ507 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €695,-
  Staande wastafel StoneArt LZ507 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €795,-
  Staande wastafel StoneArt LZ507 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €795,-
  Staande wastafel StoneArt LZ512 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €695,-
  Staande wastafel StoneArt LZ512 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €795,-
  Staande wastafel StoneArt LZ512 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €795,-
  Staande wastafel StoneArt LZ508 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €695,-
  Staande wastafel StoneArt LZ508 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €795,-
  Staande wastafel StoneArt LZ508 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €795,-

  Een staande wastafel bestel je het voordeligst en snelst online via onze webwinkel. Wij hebben verschillende modellen staande wastafels die je bij ons kunt bestellen tegen mega scherpe prijzen. De staande wastafel kun je bij ons bestellen met vier poten, twee poten of één standaard. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij raden je altijd aan om ons compleet assortiment te bekijken om een beeld te vormen. Een staande wastafel is ook nog eens in verschillende kleuren leverbaar binnen ons aanbod.

  Een staande wastafel is uniek

  Wanneer je kiest voor een staande wastafel, kies je voor een unieke wastafel. De populairste wastafels zijn opbouw wastafels of de standaard wastafels. Dat betekent niet dat de staande wastafels niet mooi zijn! Vaak is het zo dat men de staande wastafel erg mooi vindt, maar het niet aandurft omdat ze het niet vaak zien of omdat het een stuk duurder is als bijvoorbeeld een hangende wastafel. Wanneer je een uitdaging aandurft en je niet bang bent om anders te zijn, is de staande wastafel ideaal voor jou! De staande wastafel zijn toe te passen met losstaande kranen maar we hebben ook staande wastafels die voorzien zijn van een kraangat en waarop je dus een kraan kunt aansluiten.

  De kleuren

  Zoals eerder aangegeven, zijn de staande wastafels in verschillende kleuren leverbaar. Naast dat de staande wastafel al op zichzelf al erg uniek is, is het ook nog eens zo dat je deze in allerlei kleuren kunt verkrijgen. Wij leveren de staande wastafels aan in meer dan 16 kleuren waar je uit kunt kiezen. Van wit en zwart tot aan paars en oranje, bij ons is het allemaal leverbaar. Wanneer je een unieke look wilt creëren ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Welke staande wastafel van Sanitair33 ga jij binnenkort bestellen? Bekijk snel ons aanbod of neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je met het maken van de juiste keuze. Tip: bekijk al onze gekleurde wastafels en gekleurde waskommen.

  Manage cookies