Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Badkamermeubel 90 cm

  Een badkamermeubel 90 cm bestel je uiteraard op Sanitair33.nl. De badkamermeubel 90 cm is een badkamermeubel met een redelijke breedte en hij staat goed in iedere badkamer. Wanneer je deze badkamermeubel bij ons besteld, kun je ervan uitgaan dat deze van de allerbeste kwaliteit is. Wij leveren alleen het allerbeste en daarom krijg je bij ons, naast Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Een badkamermeubel 90 cm bestel je uiteraard op Sanitair33.nl. De badkamermeubel 90 cm is een badkamermeubel met een redelijke breedte en hij staat goed in iedere badkamer. Wanneer je deze badkamermeubel bij ons besteld, kun je ervan uitgaan dat deze van de allerbeste kwaliteit is. Wij leveren alleen het allerbeste en daarom krijg je bij ons, naast de scherpste prijs, ook de langste garanties. Ga jij een badkamermeubel 90 cm online bestellen of kies je er toch voor om onze showroom te bezoeken?

  Bestel een badkamermeubel 90 cm set

  Naast een badkamermeubel 90 cm los bestellen, kun je er ook voor kiezen om een set bij ons te bestellen. Een badkamermeubel set bestaat bij ons uit een LED spiegel, onderkast (incl. wastafel) en in sommige gevallen een kolomkast. Bij een set zorg je er niet alleen voor dat alles op elkaar is afgestemd, het is ook nog eens zo dat alles tegen een speciale bundel prijs wordt aangeboden. Zo profiteer je dubbel bij een badkamermeubel 90 cm! Bekijk snel onze badkamermeubel 90 cm en bestel een gewenste set. Wil je liever een andere breedte bekijk dan ook eens onze andere badkamermeubel afmetingen die wij aanbieden in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook de badkamermeubel 80 cm, badkamermeubel 100 cm, badkamermeubel 120 cm en badkamermeubel 160 cm.

  Complete badkamer renoveren

  Wil jij niet alleen een nieuwe badkamermeubel 90 cm, maar wil je de complete badkamer gaan renoveren? Dan is dit uiteraard ook mogelijk! Wij bieden naast de badkamermeubels ook nog veel meer ander sanitair aan in ons assortiment. Zo kun je bij ons ook bijvoorbeeld een wastafel, toilet of een radiator bestellen. Je kunt gewoon je complete badkamer renoveren met ons sanitair. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste sanitair zodat je uiteindelijk tevreden bent met je nieuwe badkamer. Wij helpen je graag met het vinden van het sanitair. Kom onze showroom bezoeken of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

  Manage cookies