Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Toiletrolhouder

  Een toiletrolhouder is uiteraard een van de belangrijkste toilet accessoires in de badkamer. Wanneer je geen toiletrolhouder hebt, kun je geen toiletrol ophangen en natuurlijk is dit noodzakelijk! Toiletrolhouders zijn in verschillende types en formaten te verkrijgen. De stijlen zijn uiteenlopend en er is dus ook een toiletrolhouder voor een iedere Toon meer

  1 Product
  Wiesbaden Ida toiletrolhouder met klep zwart
  Leverbaar
  €49,95

  Een toiletrolhouder is uiteraard een van de belangrijkste toilet accessoires in de badkamer. Wanneer je geen toiletrolhouder hebt, kun je geen toiletrol ophangen en natuurlijk is dit noodzakelijk! Toiletrolhouders zijn in verschillende types en formaten te verkrijgen. De stijlen zijn uiteenlopend en er is dus ook een toiletrolhouder voor een iedere badkamer te vinden. Bekijk onze toiletrolhouders en kies een toiletrolhouder die past bij jouw badkamer. Tip: bekijk ook eens onze toilet accessoires sets of toiletbrillen.

  Een toiletrolhouder afstemmen op andere toilet accessoires

  Een toiletrolhouder moet passen bij de rest van je toilet accessoires. Wanneer je een mooie afwerking wilt in je badkamer is het noodzakelijk dat je de toiletrolhouder afstemt op de rest van je toilet accessoires. Kies je voor een zwarte toiletrolhouder? Dan is het aan te raden om ook te kiezen voor een zwarte toiletborstel. Dit zorgt ervoor dat je badkamer ‘body’ krijgt en hierdoor rust creëert in je badkamer. De badkamer is namelijk vaak een rustmomentje en dan moet het sanitair dit ook uitstralen! Heb je vragen over ons aanbod? Stel je vragen over een toiletrolhouder of ander sanitair aan onze klantenservice die je hier graag bij helpt.

  Laat jouw stijl spreken

  Wanneer je jouw badkamer gaat opknappen, wil je natuurlijk jouw stijl toepassen. Wat vind je het mooist in de badkamer, is een industriële of een klassieke badkamer meer iets voor jou? De mogelijkheden zijn tegenwoordig erg ruim en er is dus ook voor een iedere smaak een gewenste badkamer te realiseren. Denk van te voren goed na over hoe je jouw badkamer wilt aankleden en doe inspiratie op door showrooms te bezoeken, catalogussen te bekijken of de internet af te zoeken. Bij het bezoeken van onze showroom helpen we we je graag met het kiezen van het juiste sanitair. Onze showroom is 6 dagen per week te bezoeken voor iedereen! Je hoeft geen afspraak te maken.

  Manage cookies