Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Toilet accessoires set

  Een toilet accessoires set bestaat meestal uit een toiletrolhouder en een toiletborstel. Maar het kan natuurlijk ook uit andere sanitair producten bestaan. Zo wordt ook vaak een handdoekhouder in de set gemixt. Bekijk ons aanbod van verschillende toilet accessoires sets die wij aanbieden en kies een set die past bij wat je nodig hebt. Wanneer je ee Toon meer

  1 Product
  Wiesbaden Ida toilet accessoires zwart

  Wiesbaden Ida toilet accessoires zwart

  Deze toiletborstelhouder en toiletrolhouder van ...
  Leverbaar
  €119,95

  Een toilet accessoires set bestaat meestal uit een toiletrolhouder en een toiletborstel. Maar het kan natuurlijk ook uit andere sanitair producten bestaan. Zo wordt ook vaak een handdoekhouder in de set gemixt. Bekijk ons aanbod van verschillende toilet accessoires sets die wij aanbieden en kies een set die past bij wat je nodig hebt. Wanneer je een toilet accessoires set besteld kom je altijd goedkoper uit dan als je de accessoires los gaat bestellen. Kies er dan altijd voor om een toilet accessoires set te bestellen!

  Toilet accessoires set in het zwart

  Zwart is een kleur die steeds vaker wordt gekozen in de badkamer, daarom bieden we ook de toilet accessoires set in het zwart voor je aan. Deze toilet accessoires set in het zwart wordt aangeboden met een toiletrolhouder en een toiletborstel. Deze set heeft een matte afwerking en is eventueel ook uit te breiden met een handdoek ring of een handdoekknop. Kies deze toilet accessoires allemaal online of kies ervoor om onze aanbod te bekijken in onze showroom. Daar hebben we deze set gepresenteerd die je kunt bekijken. Onze showroom is 6 dagen per week geopend. Je kunt onze showroom bezoeken zonder een afspraak te maken.

  Focus op uniek sanitair

  Wanneer je kijkt naar ons aanbod, zie je meteen dat wij een uniek aanbod aanbieden. Wij hebben verschillende sanitair dat je niet ziet bij een standaard aanbieder. Zo heb je bij ons bijvoorbeeld solid surface of zwart sanitair. Dit soort sanitair wordt vaak duur aangeboden maar bij Sanitair33 ben je altijd verzekerd van de scherpste prijs. Naast topkwaliteit bieden wij de scherpste prijzen. Bekijk ons compleet aanbod van uniek sanitair en kies ervoor om het online te bestellen of om onze showroom te bezoeken. Zit je nog met enige vragen of heb je simpelweg advies nodig? Twijfel dan niet om onze klantenservice te bereiken.

  Manage cookies