Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Dubbele wastafels

  Met een dubbele wastafel hoef je nooit meer te wachten tot de wastafel vrij is. Je kunt met twee personen tegelijk gebruik maken van de wastafel. Vooral 's morgens als iedereen druk is met het klaarmaken zodat ze de dag kunnen beginnen, is een dubbele wastafel ideaal. De dubbele wastafel is leverbaar uit één stuk met twee kranen of je kunt kiezen Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  5 Producten
  Solid Surface wastafel met stalen frame
  Leverbaar
  €1.039,-

  Met een dubbele wastafel hoef je nooit meer te wachten tot de wastafel vrij is. Je kunt met twee personen tegelijk gebruik maken van de wastafel. Vooral 's morgens als iedereen druk is met het klaarmaken zodat ze de dag kunnen beginnen, is een dubbele wastafel ideaal. De dubbele wastafel is leverbaar uit één stuk met twee kranen of je kunt kiezen voor twee wastafels samengevoegd met twee kranen. Wat is jouw smaak? Bekijk deze dubbele wastafels snel in onze collectie.

  Dubbele wastafel; Vergeet de spiegels niet!

  Wanneer je een dubbele wastafel gaat toepassen, heb je uiteraard ook spiegel(s) nodig. Een dubbele wastafel is meestal tussen de 120 - 160 centimeter breed. In de afmetingen hebben we ook LED spiegels in ons aanbod. Het is zo dat je kunt kiezen voor een grote spiegel van 120 - 160 cm. Maar je kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor twee kleinere LED spiegels die je vervolgens ophangt boven elke kraan. Dit heeft ook een moderne en unieke uitstraling en het is vaak ook nog eens goedkoper dan een grote spiegel. Al onze spiegels worden geleverd met LED verlichting. Ook kun je kiezen voor spiegelkasten binnen ons assortiment.

  Spiegelkast of een onderkast?

  Uiteraard heb je allerlei verzorgingsspullen in je badkamer die je ergens kwijt moet. Je kunt ervoor kiezen om onder een dubbele wastafel een onderkast te plaatsen, maar men kiest ook steeds vaker voor de spiegelkast als een opbergplek. Een dubbele wastafel met spiegelkast heeft een aantal voordelen. De voornaamste voordeel is dat, als je kinderen hebt, de medicijnen niet binnen handbereik zijn. Ze staan veilig hoog waar kleine kinderen niet bij kunnen. Daarnaast is het ook zo dat een spiegelkast ruimtebesparend is en alle verzorgingsspullen en medicijnen niet meteen zichtbaar zijn wanneer men een badkamer binnenloopt. Kies jij voor een spiegelkast voor bij je dubbele wastafel of bestel je toch een onderkast?

  Manage cookies