Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Douchepaneel

  Zoek jij naar een douchepaneel? Bestel deze eenvoudig en snel via onze webwinkel. Wij hebben de douchepaneel in verschillende soorten en kleuren. Zo kun je bij ons ook bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte douchepaneel. Je kunt ook kiezen uit opties zoals een sproeier in de rug en verschillende waterverspreiding systemen. Wij raden je aan om ons comp Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Zoek jij naar een douchepaneel? Bestel deze eenvoudig en snel via onze webwinkel. Wij hebben de douchepaneel in verschillende soorten en kleuren. Zo kun je bij ons ook bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte douchepaneel. Je kunt ook kiezen uit opties zoals een sproeier in de rug en verschillende waterverspreiding systemen. Wij raden je aan om ons compleet aanbod te bekijken en vervolgens te kiezen voor een gewenste douchepaneel. De douchepanelen zijn erg goed te combineren met onze inloopdouches of douchecabines.

  Een douchepaneel is een moderne toepassing

  Een douchepaneel eist nogal wat aandacht in de badkamer. De douchepanelen zijn meestal erg groot wat ervoor zorgt dat het meteen opvalt in een douchecabine of een inloopdouche. Daarom wordt het wel aangeraden om een douchepaneel toe te passen in een badkamer die wat meer ruimte heeft. De douchepaneel is een erg moderne toepassing en is (zoals eerder aangegeven) ook in moderne kleuren te verkrijgen zoals zwart. De douchepaneel is erg eenvoudig te monteren d.m.v. onze klantvriendelijke montagehandleiding. Wij raden je aan om zeker de douchepaneel te overwegen en mocht dat niets voor jou zijn, dan kun je ook altijd nog onze douchesets bekijken. De douchesets met regendouche zijn vaak minder aanwezig in een badkamer.

  Bestel eenvoudig en snel online

  Een douchepaneel bestel je eenvoudig en snel online via onze webwinkel. Wanneer het op voorraad is kun je het binnen 1-3 werkdagen in huis verwachten. Uiteraard wordt van te voren een afleverdatum afgestemd zodat het niet zomaar op de stoep staat zonder uitleg. Op de dag van levering kun je jouw bestelling volgen d.m.v. de track&trace code die mee wordt geleverd. Weet jij al welke sanitair jij bij ons gaat bestellen? Bekijk snel ons online aanbod of kies ervoor om onze showroom te bezoeken waar we een deel van ons aanbod hebben tentoongesteld.

  Manage cookies