Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Solid Surface douchebakken

  Een Solid Surface douchebak bestel je bij ons! Wij hebben verschillende Solid Surface douchebakken waar je uit kunt kiezen. Solid Surface is een strakke, moderne en hygiënische mineraal gegoten materiaal. Wanneer je kiest voor een Solid Surface douchebak, kies je voor de beste kwaliteit, de meest trendy uitstraling en al met al een top product. De Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  3 Producten
  Solid Surface StoneArt LXF serie Douchebak Kwartrond
  Leverbaar
  €299,-
  Solid Surface StoneArt LXFS serie Douchebak
  Leverbaar
  €299,-
  Solid Surface StoneArt LXFS12 serie Douchebak
  Leverbaar
  €399,-

  Een Solid Surface douchebak bestel je bij ons! Wij hebben verschillende Solid Surface douchebakken waar je uit kunt kiezen. Solid Surface is een strakke, moderne en hygiënische mineraal gegoten materiaal. Wanneer je kiest voor een Solid Surface douchebak, kies je voor de beste kwaliteit, de meest trendy uitstraling en al met al een top product. De Solid Surface douchebak is in verschillende vormen te verkrijgen (kwartrond, vierkant en rechthoek), bekijk de vormen en kies de beste type voor in jouw badkamer. Ga jij binnenkort kiezen voor de Solid Surface douchebak?

  Een Solid Surface douchebak voor een strakke verwerking

  Een Solid Surface douchebak kies je voor een strakke verwerking. De Solid Surface douchebakken in ons assortiment zijn slechts 30 millimeter (!) hoog. Hierdoor ligt deze erg strak en zie je bijna geen verschil tussen de vloer en douchebak. Het is zelfs mogelijk om deze even hoog te verwerken als de badkamer vloer. Dit moet wel van te voren worden besproken met de loodgieter. De Solid Surface douchebak is erg hygiënisch en heeft de juiste stabiliteit voor in de douche. Je kunt kiezen voor een Solid Surface douchebak met een glanzende of matte afwerking. Tip: Bekijk ook eens de Solid Surface douche stoel. Erg handig en mooi te verwerken i.c.m. de Solid Surface douchebak.

  Complete badkamer van Solid Surface

  Naast een Solid Surface douchebak, kun je kiezen voor nog veel meer andere sanitair. Je kunt zo bijvoorbeeld ook kiezen voor een Solid Surface toilet, Solid Surface wastafel, Solid Surface fontein, Solid Surface bad en nog veel meer. Solid Surface is het mooist wanneer je deze combineert met andere Solid Surface sanitair. Wanneer je bijvoorbeeld gaat mixen met keramiek, zie je het verschil tussen beide erg goed en krijg je een mindere eindresultaat. Wacht dus niet langer en ga direct Solid Surface online bestellen via de webwinkel van Sanitair33.nl. Ook kun je langskomen in onze showroom te Venlo waar we graag een offerte voor je opstellen voor een complete badkamer!

  Manage cookies