Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 160 cm

  Een wastafel 160 cm is een van de breedste wastafels die wij hebben in ons aanbod. Wanneer je de wastafel 160 cm toepast in je badkamer eist het alle aandacht op. De wastafel is dan het middelpunt van je badkamer en dan wil je natuurlijk ook de juiste type toepassen. De wastafel 160 cm is bij ons leverbaar als een solid surface wastafel. Solid surf Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  7 Producten
  StoneArt Solid Surface wastafel LP4516L (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €575,-
  StoneArt Solid Surface wastafel LP4516R (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €575,-
  Solid Surface wastafel met stalen frame
  Leverbaar
  €1.039,-

  Een wastafel 160 cm is een van de breedste wastafels die wij hebben in ons aanbod. Wanneer je de wastafel 160 cm toepast in je badkamer eist het alle aandacht op. De wastafel is dan het middelpunt van je badkamer en dan wil je natuurlijk ook de juiste type toepassen. De wastafel 160 cm is bij ons leverbaar als een solid surface wastafel. Solid surface is mineraal gegoten en heeft een strakke look. Deze wastafels gaan tientallen jaren lang mee en hebben een moderne look. Kies jij voor deze wastafel of heb je liever een andere breedte?

  Wastafel 160 cm; Bekijk ook de andere formaten

  Naast de wastafel 160 cm, bieden wij ook andere wastafel breedtes aan. Je kunt bij ons ook de wastafels 120 cm, wastafels 100 cm, wastafels 90 cm, wastafels 80 cm, wastafels 60 cm of kleinere wastafels bekijken. Ons aanbod van wastafels is erg uitgebreid en er is dus ook voor iedereen een gewenste wastafel te vinden. Om het juiste formaat van een wastafel te achterhalen, moet je eerst kijken naar de omvang van jouw badkamer en beredeneren of je wilt dat de wastafel de badkamer domineert. Wanneer je hier goed over hebt nagedacht, kun je een gewenste formaat wastafel kiezen. Bekijk een wastafel 160 cm of een andere formaat online of in onze showroom.

  Klantenservice

  Heb je technische vragen over een wastafel 160 cm of heb je simpelweg advies nodig? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is 6 dagen per week tijdens kantooruren te bereiken. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen zodat je uiteindelijk de beste keus maakt voor je badkamer. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. De meeste kiezen ervoor om met ons live te chatten, maar je kunt natuurlijk ook met ons bellen of je kunt ervoor kiezen om ons een e-mail te sturen. Wij proberen je zo goed en snel mogelijk te woord te staan.

  Manage cookies