Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Spa

  Wil jij een spa gaan toepassen? Wij raden je zeker aan om eens te kijken naar ons aanbod. Wij bieden topkwaliteit spa's tegen de scherpste prijzen online. Een spa is een bad waarbij het water continu in beweging is. De spa jets die worden gebruikt als sproeikoppen voor het water, zorgen voor deze beweging. De spa wordt vaak in verwarring gebracht Toon meer

  38 Producten
  Spa AWT IN-401 ECO

  Spa AWT IN-401 ECO

  Geniet in de spa AWT IN-401 ECO na een lange dag...
  Leverbaar
  €4.999,-
  Spa AWT IN-401

  Spa AWT IN-401

  Geniet in de spa AWT IN-401 na een lange dag. De...
  Leverbaar
  €4.299,-
  Spa AWT IN-407 ECO

  Spa AWT IN-407 ECO

  Geniet in de spa AWT IN-407 ECO na een lange dag...
  Leverbaar
  €5.999,-
  Spa AWT IN-402

  Spa AWT IN-402

  Geniet in de spa AWT IN-402 na een lange dag. De...
  Leverbaar
  €5.299,-
  Spa AWT IN-404 ECO Extreme Pro

  Spa AWT IN-404 ECO Extreme Pro

  Geniet in de spa AWT IN-404 ECO Extreme Pro na e...
  Leverbaar
  €8.299,-
  Spa AWT IN-405 ECO

  Spa AWT IN-405 ECO

  Geniet in de spa AWT IN-405 ECO na een lange dag...
  Leverbaar
  €5.799,-
  Spa AWT IN-404 ECO Extreme

  Spa AWT IN-404 ECO Extreme

  Geniet in de spa AWT IN-404 ECO Extreme na een l...
  Leverbaar
  €7.699,-
  Spa AWT IN-407

  Spa AWT IN-407

  Geniet in de spa AWT IN-407 na een lange dag. De...
  Leverbaar
  €5.299,-
  Spa AWT IN-406 ECO Extreme Pro

  Spa AWT IN-406 ECO Extreme Pro

  Geniet in de spa AWT IN-406 ECO Extreme Pro na e...
  Leverbaar
  €8.299,-

  Wil jij een spa gaan toepassen? Wij raden je zeker aan om eens te kijken naar ons aanbod. Wij bieden topkwaliteit spa's tegen de scherpste prijzen online. Een spa is een bad waarbij het water continu in beweging is. De spa jets die worden gebruikt als sproeikoppen voor het water, zorgen voor deze beweging. De spa wordt vaak in verwarring gebracht met een bubbelbad of whirlpool. Ze lijken allemaal op elkaar en worden dan ook gebruikt als een synoniem. Let wel op dat als je een spa bestelt, dit ook een buitenspa is. Bekijk hieronder direct ons compleet aanbod.

  Ontspannen in een spa van Sanitair33.nl

  Ontspannen in een spa is tegenwoordig niet een luxe die onbetaalbaar is. Wij bieden de spa erg goedkoop aan, en dat neemt verder niets weg van de kwaliteit. Je krijgt uitsluitend A-kwaliteit geleverd. Een spa zorgt voor optimale ontspanning na een lange dag. Men kiest hierdoor steeds vaker voor een spa. Een spa is leverbaar in allerlei vormen, met allerlei uitvoeringen en accessoires. In ons aanbod is er voor iedereen wel een gewenste spa te vinden. Je kunt o.a. kiezen voor een ronde spa, vierkante spa, een zwemspa en nog meer. Bekijk ons compleet aanbod van verschillende goedkope spa's hierboven, en kies welke jij binnenkort online gaat bestellen op Sanitair33.nl.

  Waarom een spa?

  Een spa heeft enorm veel voordelen voor jouw lichaam. Zo is er onderzoek gedaan naar de bloedcirculatie. Deze blijkt gestimuleerd te zijn door de spa en dat betekent een gezondere lichaam. Ook zorgt de spa (oftewel whirlpool buiten) voor de afvoering van gifstoffen in jouw lichaam, hierdoor heb je minder kans om een griep op te lopen. Een andere voordeel is dat de natuurlijke drijfvermogen van een spa ervoor zorgt dat je gewicht met ca. 90% daalt en dit zorgt ervoor dat je compleet kunt relaxen. Zoals je ziet heeft een spa nogal een aantal voordelen, en je kunt er ook nog eens de hele jaar door gebruik van maken. Plaats jouw gloednieuwe spa van Sanitair33.nl in de tuin en ga optimaal genieten!

  Extra informatie en advies op maat

  Heb je advies nodig m.b.t. een spa kopen of heb je simpelweg nog een aantal vragen die je wilt stellen? Twijfel dan niet om onze klantenservice te contacteren. Wij kunnen je 6 dagen in de week helpen met alle vragen die je hebt over ons aanbod. Je kunt ons contacteren per mail, telefoon of je kunt ervoor kiezen om de showroom in Venlo te bezoeken. Daar kunnen we je persoonlijk adviseren en een offerte opstellen onder het genot van een kop koffie. Onze showroom is net zoals de klantenservice 6 dagen in de week geopend. Je kunt naar binnenlopen zonder een afspraak te maken!

  Manage cookies