Sluiten

Categorieën

Filters

  Spa AWT IN-406 ECO Extreme Pro

  €8.299,-

  Levertijd: 1-2 weken

  Geniet in de spa AWT IN-406 ECO Extreme Pro na een lange dag. Deze spa is geschikt voor 6 personen, is voorzien van 79 hydro-jets en een Gecko besturingssysteem. Het formaat van deze spa is 225x185x90 centimeter (LxBxH). De Pro versie onderscheidt zich do... Toon meer
  • Gratis thuis geleverd
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Kom langs in onze showroom

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • AWT spa's worden geleverd met een gesloten bodemplaat van glasvezel daarop rust het aluminium frame. Hierdoor heeft de spa een langere levensduur en is het duurzamer.
  • Eenvoudig te installeren (Plug & Play)
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

  Productomschrijving

  Geniet in de spa AWT IN-406 ECO Extreme Pro na een lange dag. Deze spa is geschikt voor 6 personen, is voorzien van 79 hydro-jets en een Gecko besturingssysteem. Het formaat van deze spa is 225x185x90 centimeter (LxBxH). De Pro versie onderscheidt zich door het zoutwater desinfecteersysteem (niet voor gemonteerd). Hierdoor bespaar je veel moeite voor het onderhoud (geen chloor meer toe te voegen) en resulteert hierdoor in zacht en huidvriendelijk water.

  LET OP! Sanitair33 is in geen enkel geval verantwoordelijk voor de waterkwaliteit. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de sterkte van jouw WiFi en tot hoever deze bereik heeft wanneer je kiest voor onze WiFi module.

  De aangegeven prijs is de spa prijs. Dit zijn niet prijzen inclusief installatie/gebruiksklaar maken van de spa. De transporteur levert de spa tot aan de drempel van jouw afleveradres. Nadat de zending is getekend voor goed ontvangst zijn wij niet meer aansprakelijk voor schade aan je zending. Dit wegens dat in de meeste situaties de zending met een kraan wordt verwerkt in de tuin. Let hierbij altijd op dat dit op de juiste wijze wordt gedaan. Ga zorgzaam en beschermt te werk. Controleer zodoende altijd ter plekke bij levering je bestelling op enige aandachtspunten welke je tevens meldt op het formulier van de chauffeur of direct naar ons telefonisch.

  Toon meer

  Specificaties

  Formaat
  225 cm x 185 cm x 90 cm (lengte x breedte x hoogte)
  Jets
  79 Hydro-jets
  Hydro-pomp
  2 energiebesparende hydro-pompen met 2200W / 1800W
  Circulatie modus
  Energiebesparende circulatie pomp met 180W
  Besturingssysteem
  Gecko
  Verlichting
  Kleur verlichting
  Verwarming
  Verwarming met temperatuur keuze (2kW)
  Waterbehandeling
  Ozon-waterbehandeling
  Hoofdsteunen
  4 afneembare hoofdsteunen
  Constructie
  Zeer duurzame en massieve aluminium constructie
  Bodemplaat
  Gesloten bodemplaat gemaakt van GFK
  Levering
  Installatie klaar geleverd, incl. schorten en een extra stevig afdekzeil (80mm)
  Watercapaciteit
  1300 liter
  Gewicht
  320 kilogram
  Aansluiting
  Elektrisch gezekerd op 2x 20A

  Toon meer

  Manage cookies