Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafelkraan

  Een wastafelkraan kun je het best voordelig online bestellen bij ons. Wij bieden een ruim aanbod aan van diverse wastafelkranen zoals een inbouwkraan, hoge wastafelkraan, zwarte wastafelkraan en nog veel meer andere unieke kranen. Een wastafelkraan bestel je bij ons altijd tegen een lage prijs en van de beste A-merken. Je kunt een wastafelkraan bin Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  35 Producten
  StoneArt Lecco wastafelkraan Grafiet

  StoneArt Lecco wastafelkraan Grafiet

  De Lecco wastafelkraan Grafiet van StoneArt is e...
  Leverbaar
  €109,-
  StoneArt Lecco wastafelkraan hoog Grafiet
  Leverbaar
  €109,-
  StoneArt Yaan wastafelkraan Goud

  StoneArt Yaan wastafelkraan Goud

  De Yaan wastafelkraan Goud van StoneArt is een h...
  Leverbaar
  €85,-
  StoneArt Yaan wastafelkraan Rose

  StoneArt Yaan wastafelkraan Rose

  De Yaan wastafelkraan Rose van StoneArt is een h...
  Leverbaar
  €95,-
  StoneArt Yaan wastafelkraan Grafiet

  StoneArt Yaan wastafelkraan Grafiet

  De Yaan wastafelkraan Grafiet van StoneArt is ee...
  Leverbaar
  €85,-
  StoneArt Yaan wastafelkraan hoog Goud

  StoneArt Yaan wastafelkraan hoog Goud

  De Yaan wastafelkraan hoog Goud van StoneArt is ...
  Leverbaar
  €109,-
  StoneArt Yaan wastafelkraan hoog Rose

  StoneArt Yaan wastafelkraan hoog Rose

  De Yaan wastafelkraan hoog Rose van StoneArt is ...
  Leverbaar
  €119,-
  StoneArt Yaan wastafelkraan hoog Grafiet
  Leverbaar
  €109,-
  StoneArt Leeo wastafelkraan Rose

  StoneArt Leeo wastafelkraan Rose

  De Leeo wastafelkraan Rose van StoneArt is een h...
  Leverbaar
  €129,-

  Een wastafelkraan kun je het best voordelig online bestellen bij ons. Wij bieden een ruim aanbod aan van diverse wastafelkranen zoals een inbouwkraan, hoge wastafelkraan, zwarte wastafelkraan en nog veel meer andere unieke kranen. Een wastafelkraan bestel je bij ons altijd tegen een lage prijs en van de beste A-merken. Je kunt een wastafelkraan binnen enkele minuten online bestellen en wanneer je ons contacteert kunnen we je op ideeën brengen. Bekijk snel ons aanbod en kies een wastafelkraan naar keuze!

  Hoe ga jij jouw wastafelkraan verwerken?

  Een wastafelkraan kun je op verschillende manieren verwerken. Als eerst kun je ervoor kiezen om deze op een wastafel te plaatsen. Dit is natuurlijk wel alleen wanneer er een kraangat aanwezig is in de wastafel. Een andere optie is om de wastafelkraan tegen een wand te verwerken, daarvoor heb je een inbouwkraan nodig. Ook kun je ervoor kiezen om de wastafelkraan in een wastafelblad te verwerken. Dat zijn de drie manieren hoe je een wastafelkraan kunt verwerken. Weet jij al welke wastafelkraan jij gaat kiezen en hoe je deze gaat verwerken? Denk hier goed over na en kies een verwerking die jij het mooist vindt!

  Bekijk ons aanbod ook in de showroom

  Online een bestelling plaatsen niets voor jou? Kies er dan voor om ons aanbod in onze showroom te bekijken en wellicht een kraan te bestellen. In onze showroom helpen onze medewerkers je graag met het kiezen van een juiste kraan. Wel is het zo dat wij niet alle wastafelkranen hebben gepresenteerd in onze showroom. Kom je langs om een specifieke kraan te bestellen? Neem altijd van te voren contact met ons op om zeker te zijn dat deze gepresenteerd staat. Onze showroom is in Venlo gelegen en is 6 dagen per week geopend. Heb je het tijdens kantooruren druk met werk? Dan kun je ook op zaterdagen of op donderdagavonden langskomen! Zie ook onze andere kranen zoals een toiletkraan of een vrijstaande badkraan.

  Manage cookies