Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 140 cm

  Een wastafel 140 cm is een unieke wastafel die erg breed is. De wastafel 140 cm is de een na grootste wastafel die wij in ons assortiment hebben. Naast de wastafel 140 cm bieden wij ook de wastafel 160 cm aan. Deze wastafels worden aangeboden tegen een scherpe prijzen en van de beste kwaliteit. Wanneer je een wastafel van 140 cm in je badkamer plaa Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  6 Producten

  Een wastafel 140 cm is een unieke wastafel die erg breed is. De wastafel 140 cm is de een na grootste wastafel die wij in ons assortiment hebben. Naast de wastafel 140 cm bieden wij ook de wastafel 160 cm aan. Deze wastafels worden aangeboden tegen een scherpe prijzen en van de beste kwaliteit. Wanneer je een wastafel van 140 cm in je badkamer plaatst, zet je alle accent op de wastafel. Zorg er dus voor dat je wastafel 140 cm modern en luxe is! Bekijk snel onze wastafel 140 cm en koop meteen online via onze webwinkel.

  Past een wastafel 140 cm in jouw badkamer?

  Voordat je een wastafel 140 cm gaat toepassen, moet je uiteraard van te voren controleren of het ook gaat passen in je badkamer. Dit betekent niet dat je 140 cm breedte vrij moet hebben in je badkamer, maar kijk ook naar het totaalplaatje. Stel je hebt aan je wand nog 160 cm aan ruimte over, dan heb je totaal nog 20 centimeter vrij, dit betekent 10 cm per zijde. Dit is te weinig ruimte en hierdoor komt de wastafel 140 cm niet tot zijn recht. De ruimte die je in jouw badkamer hebt is beperkt en de wastafel 140 cm zal alleen tot last zijn en het is simpelweg niet mooi. Kies in tegenstelling iets kleiner wat wel in je badkamer past zoals de wastafel 60 cm, wastafel 80 cm, wastafel 90 cmwastafel 100 cm of wastafel 120 cm. Deze wastafels zijn ideaal voor in deze situatie. Weet jij al welke breedte jij gaat kiezen?

  De juiste sanitair vinden

  De juiste sanitair vinden voor jouw badkamer is nogal lastig. Daarom is het aan te raden om van te voren goed inspiratie op te doen. Kijk naar de nieuwste trends en kies een stijl voor in je badkamer die je aanstaat. Wanneer je een stijl hebt gekozen, kun je gaan kijken naar wat voor sanitair je nodig hebt. Maak een lijst van de sanitair producten die je denkt dat je nodig hebt, en probeer je badkamer in te richten op een tekening of een 3D-tool, om te kijken waar alles kom te staan. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je overgaan naar jouw favoriete sanitair kiezen. Bekijk ons assortiment van meer dan 3000+ sanitair producten en bestel eenvoudig en snel online via onze webwinkel of bezoek onze showroom te Venlo.

  Manage cookies