Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Bedieningsplaten toilet

  Een bedieningsplaat voor je toilet is een belangrijk aspect om een geheel te creëren met je toilet. De bedieningsplaat moet passen bij de kleuren van jou toilet als zowel de rest van je badkamer. Wij hebben diverse toilet bedieningsplaten die wij aanbieden, of je nou een zwarte bedieningsplaat wilt of een met een hoek vorm, bij ons is het geen pro Toon meer

  Kleur

  10 Producten
  Geberit Delta 21 Wit

  Geberit Delta 21 Wit

  De bedieningsplaat Geberit Delta 21 is voorzien ...
  Leverbaar
  €37,95
  Geberit Delta 50 Wit

  Geberit Delta 50 Wit

  De bedieningsplaat Geberit Delta 50 is voorzien ...
  Leverbaar
  €32,95
  Geberit Delta 21 Mat Chroom

  Geberit Delta 21 Mat Chroom

  De bedieningsplaat Geberit Delta 21 mat chroom i...
  Leverbaar
  €45,95
  Geberit Sigma Wit

  Geberit Sigma Wit

  De bedieningsplaat Geberit Sigma wit is voorzien...
  Leverbaar
  €45,95
  Geberit Sigma Mat Chroom

  Geberit Sigma Mat Chroom

  De bedieningsplaat Geberit Sigma mat chroom is v...
  Leverbaar
  €79,95
  Geberit Sigma Zwart

  Geberit Sigma Zwart

  De bedieningsplaat Geberit Sigma Zwart is voorzi...
  Leverbaar
  €79,95
  Geberit Omega Wit

  Geberit Omega Wit

  De bedieningsplaat Geberit Omega Wit met mat chr...
  Leverbaar
  €79,95
  Geberit Sigma Glanzend Chroom

  Geberit Sigma Glanzend Chroom

  De bedieningsplaat Geberit Sigma glans chroom is...
  Leverbaar
  €53,95
  Geberit Sigma Satin Inox

  Geberit Sigma Satin Inox

  De bedieningsplaat Geberit Sigma Satin Inox is v...
  Leverbaar
  €164,95

  Een bedieningsplaat voor je toilet is een belangrijk aspect om een geheel te creëren met je toilet. De bedieningsplaat moet passen bij de kleuren van jou toilet als zowel de rest van je badkamer. Wij hebben diverse toilet bedieningsplaten die wij aanbieden, of je nou een zwarte bedieningsplaat wilt of een met een hoek vorm, bij ons is het geen probleem. Wij hebben het allemaal in ons aanbod voor jou. Bekijk ze gewoonweg hierboven en kies de bedieningsplaat voor jou situatie.

  Bedieningsplaten toilet van uitstekend kwaliteit bij Sanitair33.nl

  De bedieningsplaten toilet in ons assortiment zijn vervaardig uit duurzaam, reinigingsvriendelijke en lichtbestendige materialen, wat ervoor zorgt dat de kwaliteitsgarantie aanzienlijk wordt verhoogd. Wil jij een bedieningsplaat toepassen maar weet je niet welke je moet kiezen? Wij adviseren je graag verder hierover zodat je de allerbeste bedieningsplaat voor jou toilet binnenhaalt. Neem contact op met onze klantenservice per telefoon, email en- of live chat.

  Een offerte aanvragen voor je badkamer

  Ga jij jouw hele badkamer verbouwen? Wil je bedieningsplaten en nog veel meer sanitair producten toepassen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, wij stellen graag een offerte voor je op. In onze showroom kun je langskomen voor een uitgebreid gesprek met deskundig advies, samen met een van onze specialisten kunnen we samen doornemen wat belangrijk is voor jou situatie en wat je precies nodig hebt om jouw badkamer op den top geheel af te werken. Zo adviseren we je graag over benodigde reservoir, douchedrains en andere douche accessoires die vaak worden vergeten omdat men te druk bezig is met de belangrijkste aspecten van een badkamer. Dus wil jij vrijblijvend advies op maat met een speciale combinatie prijsofferte? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom waar we je al maar te graag te woord staan.

  Manage cookies