Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Spa accessoires

  In ons aanbod kun je allerlei spa accessoires bestellen. Is er iets kapot gegaan, wil je jouw spa upgraden of wil je jouw spa onderhouden? Wij hebben het allemaal in ons aanbod. Wij hebben onderdelen en bedieningspanelen spa van A-merken zoals Gecko en Balboa en spa onderhoudsproducten. De spa accessoires zijn allemaal direct online te bestellen vi Toon meer

  24 Producten
  HTH Whirlpool Spa Chemie Starter Kit Chloor
  Leverbaar
  €99,-
  Spa Cover

  Spa Cover

  Bedek je spa met een cover. De covers zijn lever...
  Leverbaar
  €349,-
  Spa AWT trap

  Spa AWT trap

  Deze spa trap is geschikt voor alle AWT spa's in...
  Leverbaar
  €299,-
  HTH Whirlpool Spa zwemdoseerder met gestabiliseerd chloor
  Leverbaar
  €19,95
  HTH Whirlpool Spa zwemdoseerder met gestabiliseerd chloor
  Leverbaar
  €29,95
  HTH Whirlpool Spa Chemie Filter Cleaner 1 Liter
  Leverbaar
  €19,95
  HTH Whirlpool Spa Chemie Antikalk 1 Liter
  Leverbaar
  €14,95
  HTH Whirlpool spa toebehoren Chemie Anti-schuim
  Leverbaar
  €15,95

  In ons aanbod kun je allerlei spa accessoires bestellen. Is er iets kapot gegaan, wil je jouw spa upgraden of wil je jouw spa onderhouden? Wij hebben het allemaal in ons aanbod. Wij hebben onderdelen en bedieningspanelen spa van A-merken zoals Gecko en Balboa en spa onderhoudsproducten. De spa accessoires zijn allemaal direct online te bestellen via onze webwinkel. Bij elke product staat er uitgebreid informatie en een levertijd. Wil jij spa accessoires bestellen, maar kom je er niet helemaal uit? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, wij helpen je graag met al je vragen!

  Ga je jouw spa accessoires zelf monteren?

  Ga jij jouw spa accessoires zelf monteren? Wanneer het gaat om een smartphone module, is dit vrij eenvoudig zelf te doen. Maar wanneer je een besturingssysteem of pomp wilt gaan vervangen, vraagt dit vaak om expertise. Daarom kun je jouw spa accessoires ook laten monteren door een van onze montageteams waarmee we samenwerken. Zij helpen je met het maken van de juiste keuze voor jouw situatie en komen het vervolgens ook voor je monteren. Voor mogelijkheden voor het monteren van spa accessoires of een spa neem je contact op met ons. Wij brengen je in contact met het montageteam. Tip: bekijk de smartphone module in de spa accessoires categorie. Hiermee kun je jouw whirlpool spa op een afstand bedienen met een (iOS of Android) applicatie. 

  Ook Balboa spa onderdelen op Sanitair33.nl

  Al onze (standaard) spa’s zijn voorzien van Gecko onderdelen, maar ook hebben we verschillende Balboa spa onderdelen die je los kunt bestellen via onze webwinkel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedieningselement of heater van Balboa. Balboa en Gecko zijn twee van de populairste merken wanneer het aankomt op spa accessoires en onderdelen. Dit omdat deze merken al tientallen jaren topkwaliteit aanbieden met jarenlange garanties. Wij raden je zeker aan om te kiezen voor een van deze twee merken wanneer je een spa bad gaat bestellen. Ga jij binnenkort jouw balboa spa onderdelen bestellen op Sanitair33.nl? Bekijk alle producten hierboven bij spa accessoires en kies voor de gewenste onderdelen.

  Manage cookies