Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Toiletbrillen

  Opzoek naar toiletbrillen? Voor iedere toilet, vind je hier een bijpassende toiletbril! Wanneer je dus een nieuwe toiletbril wilt aankopen, dan is het kiezen voor Sanitair33, de enige en juiste keuze die je kunt maken. Ons gehele aanbod omtrent toiletbrillen is redelijk divers te noemen. Zo vind je hier ovale, rechthoekige en half ovale toiletbrill Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Opzoek naar toiletbrillen? Voor iedere toilet, vind je hier een bijpassende toiletbril! Wanneer je dus een nieuwe toiletbril wilt aankopen, dan is het kiezen voor Sanitair33, de enige en juiste keuze die je kunt maken. Ons gehele aanbod omtrent toiletbrillen is redelijk divers te noemen. Zo vind je hier ovale, rechthoekige en half ovale toiletbrillen, die allemaal te verkrijgen zijn in een gemoderniseerde uitstraling. Uiteraard zijn alle toiletbrillen ook geschikt voor in een retro, klassiek of wat meer landelijk badkamerinterieur. Tevens zijn al onze toiletbrillen in verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk wit, zwart en rood. Voor specifieke vragen kun je ons uiteraard altijd even opbellen of ons een email sturen.

  Toiletbrillen in verschillende kleuren!

  Wil jij een toiletbril in een andere kleur dan normaal? Geen probleem, wij hebben toiletbrillen in veel verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een antracieten toiletbril, ideaal te combineren met de antraciet toiletten in ons assortiment. Naast het assortiment van verschillende kleuren toiletten en toiletbrillen zijn de toiletbrillen ook te verkrijgen in softclose en standaard. Softclose zorgt ervoor dat de toiletbril langzaam naar onder glijdt. Erg handig als je niet al te veel geluid wilt maken in je bad- of wc-kamer. Wil je technische specificaties weten zoals de afmetingen van de toiletbril of andere handige informatie die je misschien nodig hebt? Klik dan simpelweg hierboven op een product en ga naar aanvullende informatie of bekijk de technische tekening bij het product.

  Maak een account aan om up to date te blijven met ons assortiment en kortingen

  Wanneer je een bestelling bij Sanitair33.nl plaatst kan je ervoor kiezen om een account aan te maken. Wanneer je een account aanmaakt en je inschrijft voor onze nieuwsbrief ben je ervan verzekerd dat je altijd de allernieuwste producten van Sanitair33 in je e-mail hebt zowel beschikbare kortingscodes. Heb je nog geen bestelling geplaatst bij ons? Dan kan je ook gewoonweg een account aanmaken bij onze webwinkel. Creëer je account vul je adresgegevens en e-mailadres in en abonneer je op onze nieuwsbrief en zo blijf je dan ook ten allen tijden up to daten met alle nieuwe ontwikkelingen omtrent onze webwinkel!

  Manage cookies