Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Regendouche

  Een regendouche is bij ons in verschillende varianten leverbaar. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende merken, stijlen en ook hebben we zelfs een zwarte regendouche in ons aanbod. De regendouches die wij aanbieden komen met een montagehandleiding waarmee het monteren erg eenvoudig wordt. Bekijk snel ons aanbod en kies een regendouche die het bes Toon meer

  Kleur

  2 Producten
  StoneArt Regendouche Rond Grafiet

  StoneArt Regendouche Rond Grafiet

  De StoneArt Regendouche Rond Grafiet is een unie...
  Leverbaar
  €179,-
  StoneArt Regendouche Vierkant Grafiet

  StoneArt Regendouche Vierkant Grafiet

  De StoneArt Regendouche Vierkant Grafiet is een ...
  Leverbaar
  €199,-

  Een regendouche is bij ons in verschillende varianten leverbaar. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende merken, stijlen en ook hebben we zelfs een zwarte regendouche in ons aanbod. De regendouches die wij aanbieden komen met een montagehandleiding waarmee het monteren erg eenvoudig wordt. Bekijk snel ons aanbod en kies een regendouche die het best past bij jouw situatie. Je kunt direct ons aanbod hierboven bekijken.

  Regendouche tegen de plafond of wand?

  Wanneer je een regendouche kiest kun je deze op twee manieren monteren. Je kunt ervoor kiezen om de regendouche tegen de plafond te plaatsen of je kunt ervoor kiezen om het tegen de wand te monteren. Wanneer je de regendouche tegen de wand monteert, kun je deze ook met een glijstang bestellen. Wanneer je kiest voor een glijstang kun je ook een handdouche erop zetten. Voor een sublieme eindresultaat wordt het toch aangeraden om alleen de regendouche toe te passen met een thermostaat. Plafond montage zorgt voor een unieke uitstraling. Heb je een lage plafond, dan kun je kiezen voor plafond montage. Is je plafond erg hoog? Dan raden we je aan om te kiezen voor wandmontage. Tip: bekijk ook eens andere sanitair in ons aanbod zoals douchewanden, douchepanelenLED spiegels, wandtoiletten, badkamermeubels en nog veel meer.

  Kom de stijlen bekijken in onze showroom

  Wil je de verschillende stijlen van de regendouche eerst in het echt bekijken? Dan kun je ook onze showroom bezoeken! Daar hebben we regendouches staan in verschillende stijlen en varianten. Wij raden je aan om altijd onze showroom eerst te bezoeken om een beeld te krijgen. Vaak is het achter een computerscherm niet goed te bekijken. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Onze showroom is voorzien van een parkeerterrein en is erg eenvoudig te bereiken. Weet jij al welke regendouches jij komt bekijken in ons onze showroom te Venlo? Twijfel niet langer en kom snel langs om een deel van ons aanbod te bekijken!
   

  Ook wel stortdouche genoemd!

  De regendouche wordt ook wel eens een stortdouche genoemd. Om verwarring te voorkomen wordt er steeds vaker gekozen om de stortdouche een regendouche te noemen. Regendouche is een populairdere term en wordt daarom ook door meest online aanbieders gebruikt. Bekijk snel ons online aanbod van regendouches (oftewel stortdouches) en kies welke jij binnenkort gaat plaatsen in jouw badkamer. Heb je vragen over ons aanbod? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice die je graag informeert over ons aanbod van stortdouches en alle andere sanitair.

  Manage cookies