Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Sifon voor een wastafel

  Een sifon wastafel bestel je voordelig en snel via onze webwinkel. Sanitair33 heeft verschillende sifons in het aanbod die je kunt toepassen op allerlei wastafels. Om te kijken of een sifon wastafel past op jouw wastafel, kun je onze technische tekening bekijken. De sifon wastafel is binnen enkele werkdagen te leveren. Heb je meer informatie nodig Toon meer

  Kleur

  4 Producten
  StoneArt Sifon PX029P

  StoneArt Sifon PX029P

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon...
  Leverbaar
  €49,95
  StoneArt Sifon PX029P Zwart

  StoneArt Sifon PX029P Zwart

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon...
  Leverbaar
  €59,95
  StoneArt Sifon PX030P

  StoneArt Sifon PX030P

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon...
  Leverbaar
  €69,95
  StoneArt Sifon PX030P Zwart

  StoneArt Sifon PX030P Zwart

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon...
  Leverbaar
  €99,95

  Een sifon wastafel bestel je voordelig en snel via onze webwinkel. Sanitair33 heeft verschillende sifons in het aanbod die je kunt toepassen op allerlei wastafels. Om te kijken of een sifon wastafel past op jouw wastafel, kun je onze technische tekening bekijken. De sifon wastafel is binnen enkele werkdagen te leveren. Heb je meer informatie nodig over ons aanbod? Dan kun je altijd onze klantenservice contacteren. Wij hebben verstand van zaken en kunnen je dus ook adviseren over de ideale toepassing.

  Sifon wastafel; Denk ook aan een afvoerplug!

  Wanneer je een wastafel besteld, heb je nog twee dingen nodig. Als eerst is het natuurlijk belangrijk dat je een sifon wastafel nodig hebt, maar een afvoerplug is ook belangrijk bij een wastafel. Er zijn wastafels die worden geleverd met een afvoerplug maar er zijn ook heel wat wastafels die zonder een afvoerplug worden geleverd. De sifon en afvoerplug is ons aanbod leverbaar in dezelfde stijl en kleuren. Welke sifon wastafel of afvoerplug je ook kiest, bij ons krijg je de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Bekijk ons aanbod om een keuze te maken over welke sifon wastafel jij gaat bestellen en bestel deze eenvoudig online of in onze showroom.

  De sifon verbergen

  Wanneer je een wastafel tegen een muur plaatst is het lastig om een sifon wastafel te verbergen. Veel mensen vinden het niet mooi dat de sifon zichtbaar is en daarom wordt er ook vaak gekozen voor een badkamermeubel met een ingebouwde wastafel of een opbouw wastafel. Wanneer je kiest voor een badkamermeubel die voorzien is van een wastafel, zie je de sifon vaak niet omdat deze in de badkamermeubel valt. Kies je voor een opbouw wastafel met een werkblad op de badkamermeubel, dan kun je de sifon ook in de badkamermeubel verstoppen. Daarnaast kun je ook kiezen om een kleinere sifon wastafel te plaatsen die niet goed zichtbaar is. Bekijk al onze sifons en kies een gewenste sifon die past bij jouw wensen.

  Manage cookies