Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 60 cm

  Een wastafel 60 cm is ideaal voor de kleinere badkamers. De breedte is ideaal zodat het past in alle badkamers, maar hij is ook groot genoeg zodat jezelf kunt klaarmaken. Een wastafel 60 cm is leverbaar als een opbouw wastafel (op een badkamermeubel of wastafelblad) of als een wastafel die je tegen een wand plaatst. Je kunt deze wastafels ideaal co Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  24 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC150 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC151 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC151 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC151 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC153 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €195,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC153 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €240,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC153 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €240,-

  Een wastafel 60 cm is ideaal voor de kleinere badkamers. De breedte is ideaal zodat het past in alle badkamers, maar hij is ook groot genoeg zodat jezelf kunt klaarmaken. Een wastafel 60 cm is leverbaar als een opbouw wastafel (op een badkamermeubel of wastafelblad) of als een wastafel die je tegen een wand plaatst. Je kunt deze wastafels ideaal combineren met onze LED spiegels van 60 cm. Dit past perfect bij elkaar en het zorgt voor een strakke eindresultaat. Welke wastafel 60 cm ga jij kiezen? Bekijk snel ons aanbod!

  Wastafel 60 cm; A-kwaliteit & Top aanbod!

  Ons aanbod van de wastafel 60 cm is erg uitgebreid en is ook nog eens van de allerbeste kwaliteit. Wij leveren alleen A-kwaliteit wastafels 60 cm van topmerken zoals Bocchi en StoneArt. Wanneer je een wastafel 60 cm bij ons besteld krijg je jarenlang garantie en garanderen we je ook een scherpe prijs. Heb je online een wastafel gevonden die jij mooi vindt? Bel ons snel op en kom erachter of deze wastafel 60 cm ook gepresenteerd staat in onze showroom. Zo kun je deze wastafel in het echt bekijken en misschien ook bestellen. Onze showroom te ver? Dan kun je uiteraard ook onze scherpe foto’s van al onze producten online bekijken. Ook de technische tekening en alle technische specificaties kun je online bekijken!

  Bekijk ook eens onze andere afmetingen

  Naast een wastafel 60 cm, hebben we ook andere afmetingen in onze aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wastafel 30 cmwastafel 40 cm, wastafel 50 cm, wastafel 70 cm, wastafel 140 cm en nog veel meer. Bekijk al onze wastafel afmetingen om te kijken welke afmeting het best past in jouw badkamer. De wastafel afmeting is afhankelijk van de ruimte die je hebt in je badkamer en de ruimte die je een wastafel wilt geven in je badkamer. Is een wastafel belangrijk voor jou? Dan kun je uiteraard kiezen voor een brede wastafel. Heb je minder ruimte of wil je niet echt dat de wastafel opvalt? Dan raden we je aan om te kiezen voor een wastafel 60 cm of 48 cm. Wat je keuze ook is, in ons aanbod vind je allerlei wastafel breedtes en je kunt dan ook kiezen uit een ruim aanbod van verschillende wastafels.

  Manage cookies