Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Badkamermeubel 60 cm

  Een badkamermeubel 60 cm is ideaal voor een kleinere badkamer. De badkamermeubel 60 cm is klein maar er is genoeg ruimte om er gebruik van te maken. Bij ons kun je deze badkamermeubels ook verkrijgen met LED spiegels in de set. Dit zorgt voor een mooi geheel wat op elkaar is afgestemd. Bekijk snel ons aanbod van de badkamermeubel 60 cm online. Wij Toon meer

  Badkamermeubel serie

  Kleur

  Materiaal

  8 Producten
  Badkamermeubel Solid Surface Brugge 60 centimeter
  Leverbaar
  €399,-
  Wastafel Set LP4506 Solid Surface 60 centimeter
  Leverbaar
  €745,-
  Badkamermeubel Solid Surface Milano 60 centimeter
  Leverbaar
  €399,-
  Badkamermeubel Mailand 60 centimeter

  Badkamermeubel Mailand 60 centimeter

  De badkamermeubel Mailand van StoneArt wordt gel...
  Leverbaar
  €499,-
  Badkamermeubel Solid Surface Venice 60 centimeter
  Leverbaar
  €449,-
  Badkamermeubel Solid Surface Venice Deluxe 60 centimeter
  Leverbaar
  €599,-

  Een badkamermeubel 60 cm is ideaal voor een kleinere badkamer. De badkamermeubel 60 cm is klein maar er is genoeg ruimte om er gebruik van te maken. Bij ons kun je deze badkamermeubels ook verkrijgen met LED spiegels in de set. Dit zorgt voor een mooi geheel wat op elkaar is afgestemd. Bekijk snel ons aanbod van de badkamermeubel 60 cm online. Wij hebben verschillende types, kleuren en stijlen. Wil je het aanbod in het echt bekijken? Dan kun je ook langskomen in onze showroom waar we graag een offerte voor je opstellen?

  Badkamermeubel 60 cm met een spiegel

  Bestel je de badkamermeubel 60 cm met een bijpassende spiegel? Wij bieden speciale sets aan die bestaan uit een badkamermeubel, LED spiegel en een solid surface wastafel. Deze sets badkamermeubel 60 cm vind je nergens anders zo goedkoop als bij ons! Wij bieden de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Ook kun je kiezen voor een spiegelkast i.p.v. een spiegel. Echter zijn de spiegelkasten niet leverbaar in sets. Bekijk ons aanbod om een spiegelkast los te bestellen. De spiegelkast wordt vaak toegepast wanneer er weinig ruimte is maar je wel alles wilt benutten. De spiegels worden geleverd op de afmetingen van de badkamermeubel. Zo zijn er zowel LED spiegels als spiegelkasten in 60 centimeter leverbaar.

  Wastafelmeubel 60 cm; Welke stijl kies jij?

  De wastafelmeubel 60 cm is in allerlei stijlen leverbaar. Voor degene die een natuurlijke look wilt creëren heb je de badkamermeubel 60 cm met eiken hout. Wil je een industriële look in jouw badkamer hebben? Kies dan voor onze badkamermeubels met een antracieten of zwarte kleur. Wij hebben voor iedereen wel een geschikte badkamermeubel. Weet jij al welke badkamermeubel 60 cm jij gaat kiezen? Bekijk snel ons online aanbod of bezoek eens onze showroom te Venlo. Daar hebben we verschillende badkamermeubels (ook badkamermeubels 120 cm, badkamermeubels 90 cm, badkamermeubels 80 cm of 100 cm) tentoongesteld die je kunt komen bekijken!

  Manage cookies