Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Handdouche

  Bestel jij binnenkort een handdouche op Sanitair33.nl? Wanneer je zoekt naar handdouches, is Sanitair33 de juiste webwinkel voor jou. Daarnaast hebben we ook een showroom waar je een aantal handdouches kunt bekijken. We hebben een van de grootste aanbod sanitair online, met duizenden producten in het assortiment, is er voor iedereen wel een geschik Toon meer

  Kleur

  2 Producten
  StoneArt Handdouche Set Grafiet

  StoneArt Handdouche Set Grafiet

  De StoneArt Handdouche Set Grafiet is een unieke...
  Leverbaar
  €75,-
  StoneArt Handdouche Set Type 2 Grafiet

  StoneArt Handdouche Set Type 2 Grafiet

  De StoneArt Handdouche Set Type 2 Grafiet is een...
  Leverbaar
  €139,-

  Bestel jij binnenkort een handdouche op Sanitair33.nl? Wanneer je zoekt naar handdouches, is Sanitair33 de juiste webwinkel voor jou. Daarnaast hebben we ook een showroom waar je een aantal handdouches kunt bekijken. We hebben een van de grootste aanbod sanitair online, met duizenden producten in het assortiment, is er voor iedereen wel een geschikte handdouche of ander sanitair te vinden. De handdouche is in allerlei vormen en oppervlaktes te verkrijgen. Weet jij al welke handdouche jij gaat bestellen? Bekijk ons aanbod!

  Handdouches van A-kwaliteit van topmerken

  Wij bieden handdouches aan van A-kwaliteit en een scherpe prijs. Zo vind je in ons assortiment handdouches van topmerken zoals Best-Design, StoneArt etc. De kwaliteit van de handdouches wordt gegarandeerd dankzij de jarenlange garanties. Daarnaast werken we nauw samen met deze sanitair merken en hierdoor kunnen we jou de scherpste prijs aanbieden. Bestel jij binnenkort de handdouche los of bestel je een complete set met o.a. een stang. Wat je ook besluit te bestellen, onze klantenservice helpt je graag met het vinden van de juiste sanitair voor jouw douche. Bekijk ook eens ons aanbod van ander sanitair zoals badkamermeubels of toiletten.

  Complete badkamer renoveren

  Wil jij jouw complete badkamer renoveren? Je hebt bij ons de keuze uit diverse stijlen. Vandaag de dag is er zoveel sanitair leverbaar, dat je door het aanbod niet meer weet wat je moet gaan kiezen. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste sanitair, maar het is ook belangrijk om je te laten inspireren. Zo kun je bijvoorbeeld badkamer tijdschriften bekijken of op social media kijken voor inspiratie. Een andere mogelijkheid is langskomen in onze showroom. Daar kun je een deel van het aanbod van sanitair bekijken wat verwerkt is alles badkamers. Twijfel dus niet om onze showroom te bezoeken en sta versteld van ons aanbod van sanitair van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs. De showroom is 6 dagen per week geopend.

  Een handdouche los of als een set?

  Een handdouche is een douchekop die - de naam zegt het al - in de hand kan worden genomen. Dit in tegenstelling tot een normale douchekop of een regendouche die vast zit aan een wand, plafond of glijstang. Een handdouche kun je bij ons los bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze de handdouche als een doucheset te bestellen. Bekijk zowel deze handdouches als onze douchesets en bekijk welke jij binnenkort online gaat bestellen. Wil je een handdouche eerst in het echt zien? Twijfel dan niet om onze showroom te bezoeken. Daar hebben we verschillende handdouches gepresenteerd die je kunt bekijken en eventueel ook kunt bestellen. Bekijk ook onze andere douche artikelen zoals een douchewand of een douchepaneel.

  Manage cookies