Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafels

  Tegenwoordig is de wastafel een uiterst belangrijk onderdeel in jouw badkamer. Het is vaak zo dat de wastafel op dusdanige wijze in het ontwerp wordt opgenomen, zodat je bij binnenkomst als eerste naar de wastafel kijkt. Boven de wastafel hangt natuurlijk je spiegel, die er meteen voor zorgt dat de badkamer groter lijkt. Buiten dat de wastafel het Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  84 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC147 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC148 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-

  Tegenwoordig is de wastafel een uiterst belangrijk onderdeel in jouw badkamer. Het is vaak zo dat de wastafel op dusdanige wijze in het ontwerp wordt opgenomen, zodat je bij binnenkomst als eerste naar de wastafel kijkt. Boven de wastafel hangt natuurlijk je spiegel, die er meteen voor zorgt dat de badkamer groter lijkt. Buiten dat de wastafel het meest gebruikte onderdeel is in je badkamer, draagt deze ook bij aan je gehele sfeer. De wastafel is daarom een uiterst bepalend onderdeel in je badkamer en dient dan ook met de nodige zorgvuldigheid worden uitgekozen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige en kwalitatieve wastafels hieronder. Heb je nog vragen over onze wastafels? Bel of mail ons dan gerust!

  Een opbouw wastafel of een standaard keramiek wastafel?

  Bij Sanitair33 heb je een uitgebreid aanbod van diverse wastafels. Zo kun je ook kiezen tussen een opbouw wastafel of een standaard keramiek wastafel (inbouw). Dit zijn de populairste subcategorie voor de wastafels.  Zowel de keramiek als de opbouw wastafel in ons assortiment zijn in 16 kleuren verkrijgbaar. Ideaal als je niet houd van saai wit of gewoonweg toe bent aan iets nieuws en anders. Bekijk al onze goedkope wastafels en laatje inspireren doormiddel van onze scherpe sfeerfoto’s die je terug kunt vinden in de producten. Ook kun je voor inspiratie omtrent de wastafels langskomen in onze showroom waar we diverse wastafels en kommen hebben gepresenteerd.

  Naast de wastafels ben je ook voor een waskom bij Sanitair33 aan het juiste adres!

  Naast ons uitgebreid assortiment van meer dan 250 wastafels hebben we ook diverse waskommen en wastafelmeubels in ons assortiment. De waskommen zijn van uitermate sterke kwaliteit en zijn een moderne toevoeging voor iedere badkamer. Combineer de waskommen ook met onze toiletten die verkrijgbaar zijn in vergelijkbare designs in dezelfde serie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Etna Bocchi hangtoilet en het combineren met de waskom van Etna. Deze zijn in 18 diverse kleuren te verkrijgen, dus ideaal samen te toe te passen. Ook voor inspiratie omtrent de waskommen kun je gewoonweg terecht in onze showroom of klantenservice. Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

  Complete badkamer bij Sanitair33? Vraag om een offerte!

  Wanneer je een compleet nieuwe badkamer wilt gaan toepassen of wanneer je bent verhuist kan je gewoonweg bij ons een offerte aanvragen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en het kiezen van de juiste kleuren combinatie. Naast ons uitgebreid assortiment van sanitair op onze website, hebben we ook ideale badkamertegels op onze website Tegels33.nl. Combineer met bestelling tussen deze twee webwinkels en ontvang een speciale combinatie prijs. Super handig toch?

  Manage cookies