Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Wastafel afmetingen

  Wastafel afmetingen

  In ons aanbod bekijk je allerlei wastafel afmetingen! Wij hebben een ruim aanbod van wastafels in verschillende breedtes waar je uit kunt kiezen. Daarnaast kun je ook nog eens op de technische tekening kijken naar de exacte afmetingen van een wastafel. Zo weet je de afmetingen van de afvoer, kraangat en andere wastafel afmetingen. Wil jij alleen een bepaalde wastafel afmetingen bekijken? Zie dan ook eens onze wastafel 60 cm, wastafel 90 cm, wastafel 100 cm of wastafel 120 cm.

  Wastafel afmetingen; Zorg dat het past!

  Voordat je een wastafel toepast, moet je uiteraard kijken of het past. Bekijk dus goed de wastafel afmetingen en maak een plattegrond van je badkamer wanneer je de complete badkamer gaat renoveren. Zo kun je kijken of het sanitair past zodat je dadelijk niet voor verrassingen komt te staan. De wastafel afmetingen zijn belangrijk omdat de wastafel de eye-catcher is van een badkamer. Je wilt natuurlijk niet dat je een wastafel toepast en dat deze te klein staat in je badkamer en helemaal niet opvalt. Kies dus voor de juiste wastafel afmetingen en bestel jouw ideale wastafel eenvoudig en snel online via onze webwinkel.

  Wij denken graag met je mee

  Wastafel afmetingen, toilet afmetingen, de plattegrond van je badkamer, het kan op een gegeven moment allemaal teveel worden! Daarom denken wij graag met je mee zodat je dadelijk een prachtige badkamer hebt waar je jarenlang van kunt gaan genieten. Onze medewerkers staan klaar voor al je vragen en adviseren je ook graag over de beste mogelijkheden. Je kunt ons bereiken d.m.v. de live chat, telefonisch (088 - 0555 333), per e-mail of je kunt langskomen in onze showroom. Wij raden je altijd aan om langs te komen in onze showroom. Daar kunnen we er goed voor zitten en je - onder het genot van een bak koffie - helpen met het samenstellen van jouw ideale badkamer. Waar wacht je nog op? Neem snel contact met ons op!

  Manage cookies