Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 50 cm

  Een wastafel 50 cm is eenvoudig en snel te bestellen via onze webwinkel. Wij hebben een ruim aanbod van wastafels en de wastafel 50 cm is een wastafel die erg vaak wordt gekozen. Wanneer je de wastafel 50 cm besteld, kun je kiezen uit een ruim assortiment. Ons assortiment is vooral gefocust op uniek sanitair. Zo vind je bij ons dus ook een uniek aa Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  6 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC111 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €195,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC111 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €245,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC111 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €245,-
  Staande wastafel StoneArt LZ502 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €695,-
  Staande wastafel StoneArt LZ503 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €695,-
  Staande wastafel StoneArt LZ517 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €795,-

  Een wastafel 50 cm is eenvoudig en snel te bestellen via onze webwinkel. Wij hebben een ruim aanbod van wastafels en de wastafel 50 cm is een wastafel die erg vaak wordt gekozen. Wanneer je de wastafel 50 cm besteld, kun je kiezen uit een ruim assortiment. Ons assortiment is vooral gefocust op uniek sanitair. Zo vind je bij ons dus ook een uniek aanbod zoals de wastafel 50 cm in de kleuren mat antraciet of mat zwart. Wij raden je aan al deze wastafels online te bekijken!  

  Wastafel 50 cm; leverbaar in 16 kleuren

  Je kunt de wastafel 50 cm bij ons bestellen in 16 verschillende kleuren. Wij hebben een aanbod van Bocchi sanitair. Bocchi is een sanitairmerk dat zich vooral focust op gekleurd sanitair zoals de gekleurde wastafels en gekleurde toiletten. Wel is het zo dat het sanitair van Bocchi alleen op bestelling leverbaar is. Het wordt op maat voor je besteld en ook speciaal voor je gemaakt. Dit betekent dat het valt onder een maatwerk product en dus ook de retourrecht vervalt. Wij raden je aan om dus eerst langs te komen in onze showroom om de gekleurde wastafels te bekijken zodat je zeker weet dat je de juiste kleur voor ogen hebt! Welke wastafel 50 cm ga jij binnenkort bestellen?

  Ook de standaard wastafels zijn leverbaar

  Naast de gekleurde wastafel 50 cm, kun je bij ons ook de standaard witte wastafels bij ons bestellen. Deze keramische wastafels worden tegen een scherpe prijs bij ons aangeboden. Vaak zijn deze wastafels wel direct uit voorraad leverbaar en kunnen we dan ook de standaard wastafel 50 cm binnen een enkele werkdagen bij je hebben. Bekijk ook andere formaten wastafels zoals de wastafel 30 cmwastafel 40 cm, wastafel 60 cm, wastafel 70 cm of wastafel 140 cm. Nadat je bij ons een bestelling plaatst, nemen wij contact met je op om een afleverdatum af te spreken. Vervolgens boeken we je bestelling in en kun je het verwachten op de gewenste leverdag. Moet jouw wasbak besteld worden? Dan houden we je altijd op de hoogte van de status van je bestelling.

  Manage cookies