Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Spiegelkasten

  Een spiegelkast bestel je eenvoudig en snel online via onze webwinkel. De spiegelkast heeft meerder functies. Zoals de naam het al zegt is het een spiegel en een kast in een. Wanneer je beperkte ruimte hebt of je wilt dat de kinderen niet bij bepaalde medicijnen kunnen komen, kun je het best kiezen voor een spiegelkast. De spiegelkast is bij ons le Toon meer

  5 Producten
  StoneArt Milano LED Spiegel 86 centimeter
  Leverbaar
  €295,-
  StoneArt Milano LED Spiegel 96 centimeter
  Leverbaar
  €325,-
  StoneArt Milano LED Spiegel 116 centimeter
  Leverbaar
  €395,-
  StoneArt Milano LED Spiegel 76 centimeter
  Leverbaar
  €275,-
  StoneArt Milano LED Spiegel 46 centimeter
  Leverbaar
  €215,-

  Een spiegelkast bestel je eenvoudig en snel online via onze webwinkel. De spiegelkast heeft meerder functies. Zoals de naam het al zegt is het een spiegel en een kast in een. Wanneer je beperkte ruimte hebt of je wilt dat de kinderen niet bij bepaalde medicijnen kunnen komen, kun je het best kiezen voor een spiegelkast. De spiegelkast is bij ons leverbaar met LED verlichting. Deze LED spiegelkasten worden aangeboden tegen een scherpe prijs en topkwaliteit. Wil je liever een andere type spiegel? Bekijk onze ‘standaard’ LED spiegels, zwarte spiegels of make up spiegels.

  Welk formaat spiegelkast kies jij?

  Welk formaat spiegelkast kies jij? Meestal kiest men ervoor om de spiegelkast in dezelfde breedte te pakken als de wastafel of de onderkast. Dit zorgt ervoor dat je een compleet geheel hebt en het hierdoor er erg strak uitziet. Maar je kunt natuurlijk ook verschillende maten kiezen wanneer je dit wilt. De spiegelkast is bij ons leverbaar tot maximaal een breedte van 120 centimeter. Heb je een bredere badkamermeubel? Dan kun je het best ervoor kiezen om een spiegel te nemen zonder kast. Weet jij al welke spiegelkast of spiegel jij binnenkort in jouw badkamer gaat plaatsen? Twijfel niet langer en bekijk snel ons uitgebreid aanbod!

  Complete set bij Sanitiar33.nl

  Je kunt ook bij ons een complete badkamermeubel set bestellen. Deze sets worden vaak geleverd met een onderkast, wastafel en een spiegelkast of spiegel. Deze sets zijn vaak een stuk goedkoper als wanneer je het los besteld. Dus wanneer je wilt besparen en je wilt een mooie geheel in je badkamer halen, dan raden we je zeker aan onze badkamermeubel sets te bekijken. Wil je onze sets of spiegels bekijken? Twijfel dan niet om eens onze showroom te bezoeken. In onze showroom te Venlo hebben we diverse sanitair gepresenteerd die je kunt bekijken. Helaas is het voor ons niet mogelijk om ons compleet aanbod te presenteren omdat deze te ruim is. Kom je langs voor een specifiek product, neem altijd van te voren even contact met ons op.

  Manage cookies