Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 90 cm

  De wastafel 90 cm is een beetje een buitenbeentje, maar ook deze wastafel wordt steeds vaker gekozen. De wastafel afmetingen gaan normaliter in stappen van 20 centimeter. Dus de wastafels die het vaakst worden gekozen en het meest worden aangeboden zijn de wastafels 80 cm, wastafels 100 cm of wastafel 120 cm. Maar de wastafel 90 cm verbreekt deze Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  De wastafel 90 cm is een beetje een buitenbeentje, maar ook deze wastafel wordt steeds vaker gekozen. De wastafel afmetingen gaan normaliter in stappen van 20 centimeter. Dus de wastafels die het vaakst worden gekozen en het meest worden aangeboden zijn de wastafels 80 cmwastafels 100 cm of wastafel 120 cm. Maar de wastafel 90 cm verbreekt deze ‘standaard’ afmetingen. Men kiest steeds vaker voor de 90 centimeter omdat het vaak het best past in de ‘standaard’ badkamer. De wand van een badkamer waar de wastafel komt is bij vele tussen de 3 á 4 meter. Dit is de ideale breedte voor een wastafel van 90 cm omdat je dan ook plek zat hebt voor eventueel een kolomkast of ander sanitair.

  Wastafel 90 cm leverbaar in 16 kleuren

  Een wastafel 90 cm is leverbaar in 16 verschillende kleuren. Wij hebben een ruim aanbod van uniek sanitair en daar horen uiteraard allerlei kleuren bij! Een wastafel 90 cm of ander sanitair in een donkere kleur wordt steeds vaker gekozen. Het zwarte of antraciete sanitair heeft een moderne look en is bij ons in het assortiment leverbaar in een glanzende of matte afwerking. Daarnaast hebben we ook natuurlijk andere kleuren in ons aanbod. Zo is grijs of bruin bijvoorbeeld ook leverbaar bij ons. Om alle kleuren te bekijken kun je naar onze gekleurde wastafels categorie waar je een gewenste kleur kunt kiezen.

  Veilig een bestelling plaatsen

  Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van een beveiligde verbinding. Dit houdt in dat je gegevens altijd privé zijn en dat geen andere derde partij bij je gegevens kan komen. Zo kun je met een veilig gevoel jouw bestelling afronden zonder een enkele probleem. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij Feedback Company. Zij verzamelen reviews van echte klanten zodat je meteen een beeld hebt bij ons bedrijf. Ook zorgen zij ervoor dat er bestelling worden gecrediteerd als ze niet worden geleverd door bedrijven die zijn aangesloten bij Feedback Company. Ga jij binnenkort de wastafel 90 cm compleet veilig bestellen of kies je toch voor een kleinere wastafel zoals de wastafel 40 cm of wastafel 50 cm. Bekijk het compleet aanbod online!

  Manage cookies