Sluiten

Categorieën

Filters

  Gekleurde wastafels

  Gekleurde wastafels

  Een gekleurde wastafel bestel je natuurlijk bij Sanitair33. Wij bieden de gekleurde wastafels in diverse stijlen & vormen aan! Wanneer je nu zoekt naar een mat zwarte of een glans oranje wastafel, bij ons vindt je het allemaal! Bekijk de leverbare kleuren hieronder, en kies een wastafel die bij jou past.

  Naast een gekleurde wastafel, vind je ook gekleurde toiletten bij ons!

  Naast het assortiment die wij aanbieden van de gekleurde wastafels, bieden we je ook gekleurde toiletten aan! De wastafels en toiletten op kleur zijn meestal in dezelfde series beschikbaar. Zo heb je bijvoorbeeld een wandtoilet  en een opbouw wastafel van de Etna serie. De series zijn zorgvuldig samengesteld door designers in Italië, zodat alles op elkaar aansluit en uiteindelijk een fantastische sfeer creëert in je badkamer. Natuurlijk kun je ook zelf creatief doen en verschillende series met elkaar combineren. Heb je een vraag over de kleuren of mocht je met andere vragen zitten, kun je altijd contact opnemen met ons. Wij helpen en adviseren je graag omtrent het toepassen van de gekleurde wastafel en andere sanitair.

  Bekijk altijd vooraf de technische tekeningen

  Wanneer je een gekleurde wastafel gaat plaatsen, wil je natuurlijk vooraf de afmetingen weten. Deze vind je bij elk product terug bij de afbeelding. In de afbeelding zie je de afmetingen terug in millimeters. Wil je een opbouw wastafel op een badkamermeubel plaatsen? Dan is het ook handig om van te voren even te meten of deze past op de badkamermeubel. Wil je advies over het verwerken van een wastafel op kleur? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren je graag over het toepassen van gekleurde wastafels en andere sanitair binnen ons assortiment. Persoonlijk contact? Dan kun je ook langskomen in onze showroom! Daar hebben we diverse wastafels op kleur gepresenteerd die je kunt bekijken en we kunnen je optimaal op maat helpen met al je vragen.

  Hoe gaat ik het monteren en hoe zit het met bevestigingsmateriaal?

  Het monteren van je sanitair producten bij Sanitair33.nl gaat erg eenvoudig. Wanneer je een gekleurde wastafel besteld, ben je bij ons altijd verzekerd met een meegeleverde montagehandleiding. Door middel van deze montagehandleiding kun je eenvoudig en snel je wastafel gaan opzetten. De bevestigingsmateriaal voor je wastafel krijg je bij een gekleurde wastafel gewoon meegeleverd! Je hoeft je bij een opbouw wastafel niet zorgen te maken over het bevestigen. Monteer jou sanitair eenvoudig en snel online met de hulp van Sanitair33.nl, ideaal toch?

  Manage cookies