Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 80 cm

  Een wastafel 80 cm bestel je het voordeligst en het snelst online via onze webwinkel. De wastafel 80 cm is een van de meeste toegepaste wastafels. Je kunt deze wastafel in allerlei unieke stijlen en kleuren bij ons verkrijgen. Wanneer je de wastafel 80 cm bij ons besteld krijg je de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Wij bieden alleen A-merken Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  5 Producten
  StoneArt Solid Surface Wastafel LP4508 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €295,-
  StoneArt Solid Surface LP6208 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €275,-
  StoneArt Solid Surface LP6208 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €375,-
  StoneArt Solid Surface LP6208 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €375,-
  StoneArt Solid Surface Wastafel LP4508ZK (zonder kraangat)
  Leverbaar
  €295,-

  Een wastafel 80 cm bestel je het voordeligst en het snelst online via onze webwinkel. De wastafel 80 cm is een van de meeste toegepaste wastafels. Je kunt deze wastafel in allerlei unieke stijlen en kleuren bij ons verkrijgen. Wanneer je de wastafel 80 cm bij ons besteld krijg je de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Wij bieden alleen A-merken en jarenlange garanties. Kies jij de wastafel 80 cm of kies je een andere wastafel afmetingen? Bestel eenvoudig en snel online bij Sanitair33.nl!

  Wastafel 80 cm; Denk ook aan een afvoerplug en sifon!

  Wanneer je bij ons een wastafel 80 cm besteld, wordt deze geleverd zonder een afvoerplug of sifon. Dit wordt online overal duidelijk aangegeven. Echter kun je deze wel bij ons bestellen wanneer je niet in bezit bent van deze accessoires. Wij leveren deze wastafel accessoires erg goedkoop aan in onze webwinkel. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten. Bekijk deze accessoires en alle andere accessoires voor een wastafel in ons assortiment. Heb je twijfels over de juiste afvoerplug of sifon? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij adviseren je graag over de juiste toepassing.

  Creëer een geheel

  Wanneer je jouw badkamer gaat renoveren en gaat aankleden met sanitair waaronder een wastafel 80 cm, moet je ervoor zorgen dat het allemaal samenkomt. Het is aan te raden om eerst goed na te denken over welke stijl jij wilt gaan toepassen in jouw badkamer. Wanneer je de stijl van een badkamer in gedachte hebt, kun je de rest van het sanitair uitsluiten en wordt onze ruime collectie ook een stuk minder. De wastafel 80 cm is bij ons namelijk in allerlei stijlen en kleuren leverbaar en dat kan nogal verwarring veroorzaken. Kies een gewenste kleur, merk of stijl van een wastafel 80 cm en krijg een gefilterde zoekresultaat! Tip: Bekijk ook eens een grotere wastafel zoals de wastafel 90 cm of wastafel 120 cm en kleinere wastafels zoals de wastafel 40 cm, wastafel 50 cm en wastafel 60 cm.

  Manage cookies