Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Douchedeuren

  Een douchedeur is in verschillende stijlen en maten leverbaar. In ons aanbod vindt je een uitgebreid aanbod van diverse douchedeuren tegen scherpe prijzen. Wij raden je aan om online ons compleet aanbod te bekijken maar je kunt ook langskomen in onze showroom. In de showroom hebben we diverse douchedeuren gepresenteerd in een badkamer setting die j Toon meer

  2 Producten
  AWT Douche deur

  AWT Douche deur

  De AWT douche deur is leverbaar in twee formaten...
  Leverbaar
  €299,-
  AWT Douche deur zwart

  AWT Douche deur zwart

  De AWT douche deur zwart is leverbaar in twee fo...
  Leverbaar
  €379,-

  Een douchedeur is in verschillende stijlen en maten leverbaar. In ons aanbod vindt je een uitgebreid aanbod van diverse douchedeuren tegen scherpe prijzen. Wij raden je aan om online ons compleet aanbod te bekijken maar je kunt ook langskomen in onze showroom. In de showroom hebben we diverse douchedeuren gepresenteerd in een badkamer setting die je kunt bekijken om een optimale ‘feel’ te krijgen. De showroom ligt in Venlo en is 6 dagen per week geopend.

  Voordelen van een douchedeur

  Het handige van een douchedeur met helder glas is dat de badkamer groter lijkt omdat je er doorheen kunt kijken. Dit is ideaal voor de badkamers met een beperkte ruimte. Daarnaast is het zo dat onze douchedeuren zijn voorzien van nano coating. Deze coating zorgt ervoor dat het schoonmaken van een douchedeur erg eenvoudig is te realiseren. Ook is het zo dat de douchedeur een unieke look heeft waarmee je een moderne badkamer creëert. Het monteren van een douchedeur is eenvoudig te realiseren met de montagehandleiding die wordt meegeleverd. Wanneer je de stappen doorloopt heb je snel de douchedeuren in je badkamer staan. Zoals je ziet zijn de voordelen van douchedeuren oneindig, welke douchedeur ga jij toepassen?

  Bestel eenvoudig online of in de showroom

  Naast eenvoudig online een bestelling plaatsen, snappen wij ook dat je eerst een douchedeur wilt bekijken en uiteindelijk wellicht wilt bestellen. In onze showroom te Venlo is dit mogelijk. Onze medewerkers informeren je graag over de douchedeuren die wij aanbieden en adviseren je ook graag over de juiste toepassing. Onze showroom in Venlo is zonder afspraak te bezoeken, je kunt gewoon naar binnenkomen! Is onze showroom te ver voor jou? Dan kun je er ook voor kiezen om te bellen, mailen of live te chatten met onze klantenservice. Ook via deze contact kanalen helpen we je graag compleet naar maat. Tip: Bekijk ook eens onze inloopdouches, douchewanden of douchecabines.

  Manage cookies