Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel 70 cm

  Een wastafel 70 cm is eenvoudig en snel bij ons te bestellen. Wij hebben een aanbod van wastafels 70 centimeter die erg goed passen in een iedere badkamer. Wanneer een wastafel 70 cm je aanstaat, kun je alle gegevens over een specifieke wastafel 70 cm online bekijken. Al onze wastafels, waaronder ook de wastafel 70 cm, wordt bij ons geleverd met be Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Een wastafel 70 cm is eenvoudig en snel bij ons te bestellen. Wij hebben een aanbod van wastafels 70 centimeter die erg goed passen in een iedere badkamer. Wanneer een wastafel 70 cm je aanstaat, kun je alle gegevens over een specifieke wastafel 70 cm online bekijken. Al onze wastafels, waaronder ook de wastafel 70 cm, wordt bij ons geleverd met bevestigingsmaterialen zodat je meteen aan de slag kunt wanneer het wordt geleverd. Monteer de wastafel 70 cm zelf ook laat dit door een loodgieter doen.

  Vergeet niet de wastafel accessoires

  Wanneer je een wastafel 70 cm besteld, heb je uiteraard ook enige wastafel accessoires nodig. Twee onderdelen die erg belangrijk zijn, zijn de afvoerplug en de sifon. Alle wastafels worden bij ons geleverd zonder een afvoerplug of sifon, mocht je deze dus niet in huis hebben, is het van belang dat je deze meebesteld. Ook is het zo dat je een kraan nodig hebt. Wij hebben een ruim aanbod van kranen die je ook bij ons kunt bestellen. Let wel altijd goed op de kraangat bij een wastafel 70 cm. Die moet uiteraard uiteindelijk passen op een gewenste kraan. De maten van de kraangat kun je altijd terugzien op een technische tekening van de wastafel en de diameter van de kraan kun je vinden op de technische tekening van de kraan.

  Een offerte ontvangen?

  Wil je een wastafel 70 cm en een heleboel ander sanitair bij ons bestellen? Dan kun je bij ons ook een offerte opvragen. Wanneer je een aanvraag doet stellen we graag geheel op maat een offerte voor je op. Voor de beste verwerking raden we je aan om onze showroom te bezoeken. In onze showroom kun je op gemak ons assortiment bekijken en kunnen wij de situatie met je bespreken. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om online een aanvraag te doen. Waar je ook voor kiest, onze medewerkers zorgen ervoor dat je aanvraag z.s.m. bij ons wordt verwerkt voor je! Tip: Wastafel 70 cm iets te klein? Bekijk dan eens een wastafel 80 cmwastafel 90 cm, wastafel 100 cmwastafel 120 cm of wastafel 140 cm.

  Manage cookies