Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Wastafel sets

  Een wastafel set binnen ons aanbod is of een wastafel met de benodigde accessoires zoals afvoerplug, sifon en kraan, of het is een wastafel met bijbehorende onderkast en een LED spiegel. Wanneer je dus een wastafel set zoekt binnen ons aanbod, zul je een van deze twee type sets zien. Een wastafel set bestel je erg goedkoop bij ons. Sets worden binn Toon meer

  Badkamermeubel serie

  Kleur

  Materiaal

  21 Producten

  Een wastafel set binnen ons aanbod is of een wastafel met de benodigde accessoires zoals afvoerplug, sifon en kraan, of het is een wastafel met bijbehorende onderkast en een LED spiegel. Wanneer je dus een wastafel set zoekt binnen ons aanbod, zul je een van deze twee type sets zien. Een wastafel set bestel je erg goedkoop bij ons. Sets worden binnen ons assortiment tegen een speciale bundelprijs aangeboden. Wanneer je dus een complete wastafel set nodig hebt, - welke set het ook is - raden we je zeker aan om gebruik te maken van de bundels. Welke wastafel set zoek jij? Bekijk direct online via onze webwinkel het aanbod en bestel het voordeligst!

  Wastafel set met LED spiegel en onderkast

  Bij ons kun je een wastafel set met LED spiegel en onderkast bestellen. Deze set is op elkaar afgestemd en het zorg dan ook voor een mooie badkamer. De wastafel sets met LED spiegel en onderkast hebben meestal een moderne uitstraling. De sets die wij aanbieden zijn Solid Surface wastafel sets. Solid Surface is een strakke en moderne materiaal voor in de badkamer die steeds vaker keramiek vervangt. Lees hieronder meer over Solid Surface. Ga jij binnenkort deze unieke en mooie wastafel sets bestellen of ga je toch liever jouw eigen wastafel set samenstellen? Voor advies over de juiste verwerking kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice die je graag hierover adviseert!

  Wastafelsets van Solid Surface

  De wastafelsets die wij aanbieden zijn allemaal wastafelsets van Solid Surface. Dit betekent niet dat de complete set van Solid Surface is. De wastafels in deze sets zijn van Solid Surface. Ook kan het zijn dat andere artikelen van Solid Surface zijn, maar dit wordt altijd aangegeven in het product. Solid Surface is mineraal gegoten materiaal en wordt gezien als de luxere variant van keramisch sanitair. De wastafels Solid Surface zijn enorm sterk en hebben een gladdere oppervlakte i.v.m. de standaard wastafels. Wij raden je zeker aan om eens naar de Solid Surface sets te kijken. Daarnaast worden ze bij ons in het aanbod aangeboden tegen ongeveer dezelfde prijs als standaard keramiek sanitair! Welke wastafelset van Solid Surface ga jij binnenkort bij ons bestellen?

  Wastafelset met kraan, sifon en afvoerplug

  De andere wastafelset is een wastafel met afvoerplug, kraan en sifon. Met deze wastafelsets in ons aanbod kun je direct aan de slag met het aansluiten van jouw wastafel. De meeste wastafels komen zonder accessoires en deze moet je dan ook vaak los kopen. Bij Sanitair33.nl is dit niet van belang wanneer je een wastafelset besteld. Je bent verzekerd dat alles past en je krijgt ook nog eens een scherpe prijs, ideaal toch? Wanneer je een wastafelset wilt bestellen, raden we je aan om dit online te doen of langs te komen in de showroom van Sanitair33.nl waar je een deel van het aanbod kunt bekijken. Wil je weten of een kraan past op een wastafel of andere technische vragen? Stel deze altijd aan onze medewerkers. Zij hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook optimaal op maat helpen.

  Manage cookies