Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Nadat je een bestelling hebt geplaatst bij ons – online of in de showroom- gaan wij deze met alle zorg voor je verwerken. De geschatte levertijd van de producten staan bij iedere product online vermeld. Binnen de aangegeven levertijdsperiode krijg je vanuit ons even een e-mail of telefoontje omtrent het afstemmen van een gewenste leverdag. De levering is op iedere werkdag in te boeken. Een dagdeel levering? Dat kan! Voor slechts een meerprijs van € 29,00 bovenop de normale verzendkosten is het op aanvraag mogelijk om een levering voor of na 12:00 uur in te plannen (uitsluitend binnen Nederland). We leveren binnen Nederland (excl. Waddeneilanden), België en Duitsland.

  De avond voor de levering krijg je vanuit onze transporteur (Van Spreuwel Transport) een e-mail met een Track&Trace link. Hiermee kun je jouw bestelling volgen en kun je zien hoelaat de levering ongeveer bij jou wordt geleverd. Al onze sanitair bestellingen worden zorgvuldig verpakt op een houten pallet en worden door middel van een elektronische pompwagen op locatie gelost.

  Verzendkosten

  De verzendkosten zijn per product verschillend. Wij proberen altijd de laagste verzendkosten te berekenen voor ons sanitair. De verzendkosten worden automatisch berekent op basis van de gekozen producten. Je kunt de verzendkosten in de winkelmand of bij het afrekenen bekijken. Zie hieronder de beschikbaar verzendmethodes en kosten:

  Pakket€ 12,95
  Kleine pallet€ 30,- 
  Pallet€ 49,-


  Afhalen in ons depot? Dat kan!

  Wil je graag de bestelling bij ons afhalen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wanneer de bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact met je op omtrent het afspreken van een afhaaldatum. Afhalingen kunnen worden verricht tijdens kantooruren. Mocht je verhinderd zijn, laat het ons dan even weten zodat we tezamen een nieuwe afhaaldatum kunnen afstemmen.

  Woonachtig in het buitenland?

  Ben je woonachtig in België of Duitsland? Geen probleem, ook hier leveren we gewoonweg onze bestellingen uit met dezelfde levertermijn als een bestelling uit Nederland. Het is zelfs mogelijk om online bestellingen betrouwbaar en eenvoudig te plaatsen per Mistercash (België) of per Giropay (Duitsland). 

  Manage cookies