Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Designradiator antraciet

  Een designradiator antraciet? Ja bij Sanitair33 is het gewoon leverbaar! Bij ons kun je kiezen uit verschillende afmetingen van een designradiator antraciet. Deze designradiatoren zijn erg uniek maar wij hebben een ruime collectie. Online kun je een designradiator antraciet bestellen maar je kunt er ook voor kiezen om een designradiator antraciet i Toon meer

  Kleur

  3 Producten

  Een designradiator antraciet? Ja bij Sanitair33 is het gewoon leverbaar! Bij ons kun je kiezen uit verschillende afmetingen van een designradiator antraciet. Deze designradiatoren zijn erg uniek maar wij hebben een ruime collectie. Online kun je een designradiator antraciet bestellen maar je kunt er ook voor kiezen om een designradiator antraciet in onze showroom te bekijken en te bestellen. Wil jij de showroom bezoeken? Onze showroom in Venlo is 6 dagen per week geopend en je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

  Designradiator antraciet; verschillende hoogtes op voorraad!

  De designradiator antraciet is bij ons in verschillende hoogtes leverbaar. Je kunt kiezen voor een designradiator antraciet 77 centimeter, 120 centimeter of 180 centimeter. De hoogte die wij aanraden is afhankelijk van de badkamer. Heb je een grote badkamer dan raden we de 120 of 180 centimeter aan. Voor een kleinere badkamer raden we de 77 centimeter designradiator antraciet aan. Ook is het belangrijk om van te voren te weten hoeveel mensen gebruik maken van de badkamer, zo kun je ook de juiste maatvoering kiezen.Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste designradiator antraciet. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom te Venlo.

  Vergeet de aansluitset niet!

  Bestel je een designradiator antraciet? Dan moet je natuurlijk de aansluitset niet vergeten.  Een aansluitset kun je eenvoudig online bij ons bestellen. Je kunt kiezen voor verschillende aansluitingswijzes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het rechts aansluiten van de designradiator antraciet of een midden onder haaks aansluiting. Bekijk al de verschillende opties voor het aansluiten van de designradiator en bestel eenvoudig en snel online via onze webwinkel. Naast de designradiator antraciet hebben we ook andere kleuren in ons aanbod. Bekijk zo ook onze designradiatoren chroom, designradiatoren zwart of designradiatoren wit.

  Manage cookies