Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Opbouw wastafels

  Wanneer je opzoek bent naar een opbouw wastafel, ben je bij Sanitair33.nl aan het juiste adres. Een opbouw wastafel bij ons komt in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Ons assortiment is erg uitgebreid, scherp geprijsd en van A-kwaliteit. Wil je onze opbouw wastafel bekijken? Kijk gewoonweg onder onze categorie opbouw wastafel en bekijk al on Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  34 Producten
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC110 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC112 Grijs (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC147 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC148 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €175,-
  StoneArt Solid Surface Waskom LC149 Zwart (exclusief kraan)
  Leverbaar
  €225,-

  Wanneer je opzoek bent naar een opbouw wastafel, ben je bij Sanitair33.nl aan het juiste adres. Een opbouw wastafel bij ons komt in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Ons assortiment is erg uitgebreid, scherp geprijsd en van A-kwaliteit. Wil je onze opbouw wastafel bekijken? Kijk gewoonweg onder onze categorie opbouw wastafel en bekijk al onze producten. Persoonlijk contact? Kom langs in onze showroom, ook daar helpen we je graag verder.

  Opbouw wastafel; Prachtig en modern design

  Een opbouw wastafel is een wastafel van deze tijd. De opbouw wastafel kan je gewoonweg simpel op een stand neerleggen en je hebt als het ware een wasbak. De opbouw wastafel ziet er anders uit dan een normale wastafel. Omdat deze los op een stand komt betekent het dat het als een ware uitspringt. Dat zorgt voor een moderne en stijlvolle design voor in jouw natte ruimte. Naast het feit dat een opbouw wastafel al erg opvalt, kan je er ook nog eens voor kiezen om de opbouw wastafel in kleur te nemen, dat betekent dat je alle aandacht legt op jouw wastafel. Dat kan zorgen voor een prachtig eindresultaat.

  Combineer de opbouw wastafel met hangtoilet!

  Zoals hierboven aangegeven is een opbouw wastafel te verkrijgen in diverse kleuren, zo ook de toiletten in ons assortiment. Wil je deze twee gaan combineren? Doe dit bij Sanitair33.nl. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een beige wastafel met een beige toilet, dit zorgt voor een mooi compleet geheel in je natte ruimte. Combineren bespaart je bij Sanitiar33 ook geld! Maandelijks hebben we combinatie deals voor jou beschikbaar, zodat wanneer je een kleur wilt gaan combineren dit je ook scheelt in de portemonnee. Heb je meer vragen over de opbouw wastafel, toiletten of een van onze andere producten? Neem gewoonweg contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder met alle vragen.

  Bezoek ook eens onze showroom

  Wil je onze producten in het echt zien? Bezoek dan gewoonweg onze showroom. Daar hebben we diverse sanitair producten gepresenteerd staan die je kunt bekijken en voelen. Onze showroom is gevestigd in Tegelen (Limburg). Tegelen ligt meteen langs Venlo en is ook onderdeel van de gemeente Venlo. Je kan onze showroom bezoeken zonder afspraak. Wil je komen kijken voor een specifiek product? Dan raden we je aan om van tevoren even te bellen, zodat je er van verzekerd bent dat deze gepresenteerd.

  Manage cookies