Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Sauna accessoires

  Zoek jij naar sauna accessoires? Bij Sanitair33.nl bieden we allerlei accessoires aan. Je kunt kiezen voor bedieningspanelen, kachelbeschermingen, hoofdsteunen, reinigingsproducten, luidsprekers en nog veel meer. Met de sauna accessoires van Sanitair33 maak je jouw sauna compleet en zorg je voor een comfortabelere ervaring. De sauna accessoires zij Toon meer

  35 Producten
  Harvia Saunakachel paneel Xenio CX110C (Bi-O kachel)
  Leverbaar
  €529,-
  Harvia Saunakachel paneel Xenio CX110

  Harvia Saunakachel paneel Xenio CX110

  - Temperatuur instelbereik 40-110 graden Celsius...
  Leverbaar
  €399,-
  Harvia Saunakachel paneel Xenio CX170

  Harvia Saunakachel paneel Xenio CX170

  - De functies verwarmingstijd, temperatuur, verl...
  Leverbaar
  €525,-
  SENTIOTEC Saunakachel paneel Infrabox Basic
  Leverbaar
  €499,-
  EOS Saunakachel paneel ECON D1

  EOS Saunakachel paneel ECON D1

  - Elektronische besturingseenheid voor Finse sau...
  Leverbaar
  €329,-
  EOS Saunakachel paneel ECON D2

  EOS Saunakachel paneel ECON D2

  - Elektronische besturingseenheid voor Finse sau...
  Leverbaar
  €359,-
  EOS Saunakachel paneel ECON H1

  EOS Saunakachel paneel ECON H1

  - Deze paneel is te gebruiken voor de Bi-O sauna...
  Leverbaar
  €479,-
  EOS Saunakachel paneel ECON H2

  EOS Saunakachel paneel ECON H2

  - Elektronische besturingseenheid voor droge sau...
  Leverbaar
  €529,-
  Saunakachel paneel EmoStyl Di

  Saunakachel paneel EmoStyl Di

  - Vlakke, compacte bedieningseenheid met modern ...
  Leverbaar
  €1.199,-

  Zoek jij naar sauna accessoires? Bij Sanitair33.nl bieden we allerlei accessoires aan. Je kunt kiezen voor bedieningspanelen, kachelbeschermingen, hoofdsteunen, reinigingsproducten, luidsprekers en nog veel meer. Met de sauna accessoires van Sanitair33 maak je jouw sauna compleet en zorg je voor een comfortabelere ervaring. De sauna accessoires zijn geschikt voor de AWT sauna’s in ons assortiment. Voor meer informatie ga je in het product en bekijk je de product eigenschappen. Wacht niet langer, bekijk het uitgebreid aanbod van sauna accessoires op Sanitair33.nl en bestel eenvoudig en snel online via de webwinkel. 

  Sauna accessoires alleen van de beste merken!

  Wanneer je de sauna accessoires in ons aanbod bekijkt, zie je dat we alleen A-merken aanbieden. Met merken als Harvia, EOS en SENTIOTEC, weet je zeker dat je alleen de beste sauna accessoires in huis haalt. Alle 3 de merken zijn al jaren een van de grootste aanbieders op de sauna markt en bij ons bestel je hun sauna accessoires tegen de laagste prijzen. Vergelijk zowel prijs als kwaliteit met die van andere aanbieders en sta versteld in het verschil in prijs en kwaliteit. Tip: Heb jij een EOS saunakachel? Combineer deze met een EOS bedieningspaneel, dit geldt ook zo voor de Harvia saunakachels. Heb jij bijv. een Harvia Cilindro kachel combineer deze altijd met een Harvia bedieningspaneel.

  Hulp nodig bij het kiezen van de juiste sauna producten?

  Heb jij sauna producten nodig zoals een reiniger of bedieningspaneel en heb je hier hulp bij nodig? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij kunnen je optimaal op maat helpen met het kiezen voor de juiste sauna accessoires en producten voor jouw situatie. Wij zijn 6 dagen per week te bereiken. Voor direct hulp neem je telefonisch contact met ons. Ook kun je een mail sturen die wij streven binnen 1 werkdag te verwerken. Ook voor hulp met onze diverse zelfbouw sauna’s zoals een infrarood sauna, buitensauna, 2 persoons sauna of red cedar sauna neem je gewoon contact op met ons! Wij helpen je graag.

  Manage cookies