Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Badkamermeubel 120 cm

  Een badkamermeubel 120 is ideaal voor twee wasbakken. Je kunt kiezen voor een opbouw wasbak die je op een badkamermeubel 120 legt met een wastafelblad of je kunt kiezen voor een badkamermeubel 120 die al voorzien is van een wastafel. In ons aanbod bieden we verschillende sets aan met uiteenlopende mogelijkheden. Wil je zeker weten of de badkamermeu Toon meer

  Badkamermeubel serie

  Kleur

  Materiaal

  12 Producten
  Badkamermeubel Solid Surface Brugge 120 centimeter
  Leverbaar
  €679,-
  Wastafel Set LP4512 Solid Surface 120 centimeter
  Leverbaar
  €1.195,-
  Badkamermeubel Solid Surface Milano 120 centimeter
  Leverbaar
  €849,-
  Badkamermeubel Solid Surface Brugge Deluxe 120 centimeter
  Leverbaar
  €999,-
  Badkamermeubel Solid Surface Milano Deluxe 120 centimeter
  Leverbaar
  €1.149,-
  Badkamermeubel Mailand 120 centimeter

  Badkamermeubel Mailand 120 centimeter

  De badkamermeubel Mailand van StoneArt wordt gel...
  Leverbaar
  €879,-
  Badkamermeubel Solid Surface Monte Carlo 120 centimeter
  Leverbaar
  €899,-
  Badkamermeubel Solid Surface Venice 120 centimeter
  Leverbaar
  €899,-
  Badkamermeubel Solid Surface Venice Deluxe 120 centimeter
  Leverbaar
  €1.399,-

  Een badkamermeubel 120 is ideaal voor twee wasbakken. Je kunt kiezen voor een opbouw wasbak die je op een badkamermeubel 120 legt met een wastafelblad of je kunt kiezen voor een badkamermeubel 120 die al voorzien is van een wastafel. In ons aanbod bieden we verschillende sets aan met uiteenlopende mogelijkheden. Wil je zeker weten of de badkamermeubel 120 past? Bekijk ook de overige afmetingen op de technische tekening die online staat bij de badkamermeubels. Wanneer je dit de loodgieter laat monteren, laat hem even kijken naar de technische tekeningen.

  Badkamermeubel 120 cm bestel je op Sanitair33.nl

  Een badkamermeubel 120 cm is ideaal te plaatsen in een badkamer met wat meer ruimte. Wanneer je een drukke huis hebt is het van belang dat iedereen ‘s morgens fris er tegenaan kan gaan en als je een badkamermeubel 120 plaatst met twee wastafels is dit mogelijk. Wij raden je aan om minstens een badkamermeubel 120 centimeter breed te nemen als je twee wastafels gaat toepassen. Wil je de badkamermeubel 120 of een andere badkamermeubel eerst bekijken? Dan kun je langskomen in onze showroom. Zes dagen per week zijn we geopend voor al je vragen over de badkamermeubel 120 en alle andere sanitair. Ook kun je een deel van ons aanbod bekijken in de showroom. Bezoek jij binnenkort onze showroom in Venlo of bestel je eenvoudig online?

  Bekijk ook eens andere maatvoeringen!

  Naast de badkamermeubel 120, hebben we ook andere maatvoeringen van de badkamermeubels in ons aanbod. Een aantal andere populaire maatvoeringen zijn de badkamermeubels 60 cm, badkamermeubels 90 cm, badkamermeubels 80 cm, badkamermeubels 100 cm, badkamermeubels 140 cm, badkamermeubels 150 cm en 160 cm. Wanneer je voor iets groter zoekt dan is de 160 cm wellicht een optie maar ook maatvoeringen daar tussenin hebben we ook nog. Je kunt ook de badkamermeubels 140 centimeter en 150 centimeter bekijken. Deze badkamermeubels zijn uiteraard iets groter en er zijn ook andere stijlen leverbaar in deze breedte categorie. Bekijk ze door ons aanbod online te bekijken! Weet jij al welke badkamermeubel jij gaat kiezen?

  Manage cookies