Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Wastafel Set LP4512 Solid Surface 120 centimeter

  €1.195,-

  Levertijd: 2-4 werkdagen

  Deze wastafel set LP4512 Solid Surface bestaat uit een wastafel, een onderkast en een LED spiegel (1x 6W). Bekijk alle afmetingen op de technische tekening. Onderkast is voorzien van twee grote laden met een 'push-to-open' systeem en de LED spiegel heeft... Toon meer
  1: Kies de gewenste afwerking
  2: Kies de gewenste aantal kraangaten
  3: Afvoerplug mee bestellen?
  Solid Surface
  +
  €29,95
  Chroom
  +
  €29,95
  Geen
  4: Sifon mee bestellen?
  Chroom
  +
  €49,95
  Chroom vierkant
  +
  €69,95
  Geen
  €1.195,-

  Levertijd: 2-4 werkdagen

  • Gratis thuis geleverd
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Kom langs in onze showroom

  Productomschrijving

  Deze wastafel set LP4512 Solid Surface bestaat uit een wastafel, een onderkast en een LED spiegel (1x 6W). Bekijk alle afmetingen op de technische tekening. Onderkast is voorzien van twee grote laden met een 'push-to-open' systeem en de LED spiegel heeft een touch sensor. Let op, deze wastafel set wordt exclusief kraan en afvoer geleverd.

  De wastafel set LP4512 StoneArt is van Solid Surface. StoneArt heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van unieke solid surface sanitair producten. Naaste het unieke design, heeft StoneArt ook de focus gelegd op kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat de juiste selectie grondstoffen is gebruikt voor het sanitair en voeren dus ook constant kwaliteitscontroles uit. Wanneer je StoneArt in huis hebt, zie je dat ze aan alles hebben gedacht! Welke wastafelset van StoneArt ga jij binnenkort in huis nemen? Bekijk ook eens andere Solid Surface sanitair zoals onze vrijstaand Solid Surface baden of Solid Surface toiletten.

  Toon meer

  Manage cookies