Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 16 Maart 2023

    Badkamermeubels: functioneel, stijlvol en een absolute must-have voor elke badkamer

    Het kiezen van het juiste badkamermeubel kan een hele uitdaging zijn. Met zoveel verschillende opties, maten en materialen om uit te kiezen kan het overweldigend zijn. Maar maak je geen zorgen, wij van Sanitair33 staan voor je klaar met een uitgebreid assortiment badkamermeubels die aan al jouw wensen voldoen.

    Ons assortiment badkamermeubels

    Een groot deel van ons assortiment is gemaakt van het duurzame en onderhoudsvriendelijke materiaal Solid Surface. Dit materiaal is niet alleen sterk en hygiënisch, maar het heeft ook een moderne uitstraling die perfect past bij de huidige badkamertrends. Bovendien zijn de meubels in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals eiken, wit, grijs, zwart en nog veel meer. Op deze manier kun je jouw badkamermeubel perfect laten aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

    De breedtes van onze badkamermeubels variëren van 60 centimeter tot maar liefst 200 centimeter. Hierdoor hebben wij voor elke badkamer de juiste afmeting in huis. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een complete set te bestellen, inclusief LED spiegel, waskommen en kranen, of je kunt kiezen voor alleen het meubel. De keuze is aan jou.

    Onze badkamermeubel series

    Naast de optie om zelf een complete set samen te stellen, bieden wij ook een aantal badkamermeubel series aan die al voor je zijn samengesteld. Zo hoef jij alleen nog maar te kiezen welke serie het beste bij jou past. Hieronder stellen wij onze badkamermeubel series aan je voor:

    Milano: De Milano serie staat bekend om haar moderne en strakke uitstraling. Door de verschillende kleuren waarin deze serie verkrijgbaar is, past het perfect in vrijwel iedere badkamer.

    Brugge: De Brugge serie kenmerkt zich door haar tijdloze uitstraling. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past daardoor bij vrijwel iedere badkamerstijl.

    Mailand: De Mailand serie is een prachtige combinatie van modern en klassiek. Door de strakke lijnen en het gebruik van een Solid Surface wastafel, heeft deze serie een eigentijdse uitstraling die toch tijdloos is.

    Monte Carlo: De Monte Carlo serie is perfect voor wie houdt van een luxe en exclusieve uitstraling in de badkamer. De combinatie van het Solid Surface wastafelblad en de verschillende kleuropties zorgen voor een uniek meubelstuk.

    Venice: De Venice serie is een prachtige combinatie van modern en klassiek. De serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en heeft een tijdloze uitstraling die past bij vrijwel iedere badkamer.

    LP45: De LP45 serie is perfect voor wie op zoek is naar een compact badkamermeubel. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende maten en past perfect in de moderne badkamer.

    Bij Sanitair33 zijn we trots op ons uitgebreide assortiment badkamermeubels. Onze meubels zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien bieden wij een uitstekende service aan onze klanten en staan we altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste badkamermeubel.

    Naast de eerder genoemde voordelen, zijn er nog een aantal redenen om te kiezen voor badkamermeubels van Sanitair33. Zo bieden wij bijvoorbeeld een ruime keuze aan betaalbare badkamermeubels die passen bij vrijwel ieder budget. Bovendien bieden wij snelle levertijden en gratis verzending van onze badkamermeubels.

    Ga jij binnenkort kiezen voor een badkamermeubel van Sanitair33.nl

    Badkamermeubels zijn een belangrijk onderdeel van iedere badkamer. Ze bieden niet alleen opbergruimte voor je spullen, maar dragen ook bij aan de uitstraling en sfeer van de ruimte. Bij Sanitair33 hebben we een uitgebreid assortiment badkamermeubels die aan al jouw wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een modern meubel van Solid Surface of een tijdloos klassiek model, bij ons ben je aan het juiste adres. Bovendien bieden wij een uitstekende service en een garantie op ons assortiment. Zo kun jij volop genieten van jouw nieuwe badkamermeubel. Bekijk ons assortiment badkamermeubels online of kom langs in onze winkel en laat je adviseren door onze experts.

    Recente artikelen

    Manage cookies