Koningsdag (27 april) zijn wij gesloten. Fijne koningsdag!

Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 8 Juni 2023

    Meer over het creëren van een complete solid surface badkamer!

    Als je op zoek bent naar een moderne, stijlvolle badkamer die lang meegaat, dan is solid surface sanitair de perfecte keuze. Dit hoogwaardige materiaal biedt een scala aan producten die je badkamer naar een hoger niveau tillen. Van toiletten en baden tot wastafels, badkamermeubels en douchewanden, solid surface sanitair is de sleutel tot een verfijnde en duurzame badkamerinrichting.

    Verbluffende wastafels voor een eigentijdse uitstraling

    Laten we beginnen met solid surface wastafels, een absolute blikvanger in elke badkamer. Deze wastafels zijn vervaardigd uit een mengsel van acrylhars en natuurlijke mineralen, waardoor een glad en naadloos oppervlak ontstaat. Het resultaat is een moderne en minimalistische uitstraling die perfect past bij hedendaagse interieurs. Met verschillende vormen, maten en stijlen kun je de wastafel kiezen die het beste bij jouw smaak en behoeften past.

    Luxueuze baden voor ultieme ontspanning

    Stel je voor: na een lange dag kom je thuis en neem je plaats in een comfortabel solid surface bad. Deze baden zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een ongeëvenaarde ontspanning. Het gladde en warme oppervlak zorgt voor een heerlijke badervaring. Kies uit vrijstaande baden voor een statement in je badkamer of inbouwbaden voor een naadloze integratie met de rest van je interieur.

    Praktische toiletten met stijlvolle flair

    Toiletten worden vaak over het hoofd gezien, maar met solid surface toiletten kun je zelfs dit functionele element transformeren tot een design statement. Kies voor strakke lijnen en verborgen reservoirs voor een minimalistische uitstraling, of ga voor een opvallend ontwerp om een statement te maken. Onze solid surface toiletten combineren stijl en functionaliteit, waardoor je een moderne en hygiënische toiletruimte creëert.

    Functionele badkamermeubels voor optimale opslag

    Opbergruimte is een essentieel onderdeel van elke badkamer. Met solid surface badkamermeubels hoef je geen compromissen te sluiten tussen functionaliteit en stijl. Kies uit een breed scala aan elegante en praktische meubelstukken die perfect passen bij je sanitair. Met slimme opbergoplossingen, zoals lades en planken, kun je al je badkamerbenodigdheden netjes georganiseerd houden, terwijl je tegelijkertijd een naadloze en luxe uitstraling creëert. Hopelijk heeft deze blog je geïnspireerd om de mogelijkheden van solid surface sanitair te verkennen. Creëer een badkamer die zowel stijlvol als duurzaam is, en geniet jarenlang van een moderne en functionele ruimte. Wanneer je vragen hebt over het solid surface sanitair, kun je ons contacteren voor meer informatie of advies. Ook hebben we een greep uit het assortiment in onze showroom staan. Bezoek onze showroom in Venlo om solid surface te bekijken en voelen.

    Recente artikelen

    Manage cookies